Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Balanční podložka bosa: Zredukujte váhu, zmírněte bolesti a zformuje tělo

Balanční podložka je skvělá na cvičení i zdravotní problémy
4. září 2013 | 15:00
Prezentace klienta |

Chcete zpevnit svalstvo, spálit tuk, zbavit se bolesti zad a kloubů, zlepšit držení těla i svou koordinaci a ještě se u toho dobře bavit? Pořiďte si balanční podložka bosa. Oblíbená fitness pomůcku do každé domácnosti.

Šikovná a skladná podložka ILWY Bosa Ball patří k nejpopulárnějším fitness pomůckám. Používá se třeba při aerobicu, ale především je nezbytná při tzv. balančním cvičení. Při něm se zapojují hluboká svalová vlákna, která běžně téměř nenamáháme, a tělo se tak formuje skutečně od základu.

K čemu je to dobré? Pohybový aparát se zpevní a zároveň posílí, zatímco se přirozeně učíme lepší koordinaci a držení těla. Z dlouhodobého hlediska to pak znamená nejen skvělou kondici a nižší riziko obezity, ale také výrazné zmírnění bolestí. Ideální pro všechny, koho trápí bolavá páteř, svaly či klouby!

Máte-li sedavé zaměstnání a málo příležitostí k pravidelnému pohybu, bude pro vás domácí podložka "bosa" prostě perfektní. Vejde se i do garsonky a může na ní cvičit skutečně každý - nezáleží na pohlaví ani na věku! Obtížnost cvičení si nastavujete sami pomocí pumpičky, která reguluje tlak v podložce.

Pořiďte si balanční podložku ILWY Bosa Ball ještě dnes za akční cenu 1499 Kč! Jako bonus získáte kromě pumpičky také táhla pro posilování a protahování končetin. A při poctivém používání samozřejmě i báječně zformované svalstvo, štíhlou figuru, a dokonce vyrovnanou mysl. Takové nabídce nelze odolat!

Balanční podložku můžete koupit ZDE

Diskuse ke článku
.
Související články