Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte problém? Je tu pro vás Psycholog na zavolanou!

Máte problém? Zavolejte psychologovi. Je vám k dispozici na telefonu!
23. listopadu 2012 | 15:22
Prezentace klienta |

V životě každého z nás se vyskytnou situace, se kterými si sami nevíme rady a potřebujeme radu odborníka. V naší poradně vám nabízíme telefonické konzultace s diplomovanými psychology a psychoterapeuty. Tento typ služby má úplně nový koncept a v Česku je zcela unikátní!

Deprese je zákeřná

Deprese je plíživá a zákeřná nemoc, kterou byste nepřáli ani svému největšímu nepříteli. Může totiž skončit i tím nejhorším způsobem, například dopisem na rozloučenou. Nenechte to dojít tak daleko. Kontaktujte nás!

Nebezpečná šikana

Je vaše dítě často nemocné? Vymlouvá se, jen aby nemuselo do školy? Pokud je navíc skleslé, smutné nebo ráno před odchodem zvrací, zbystřete. Možná je obětí šikany! Nevíte jak postupovat? Poradíme vám!

Jak zachránit vztah?

Podvedl vás partner, ale přesto chcete váš vztah zachránit? Nevíte si rady a jste nešťastná? Nebo už to došlo tak daleko, že řešíte rozchod, jste na dně a máte pocit, že už nic nemá smysl. Zavolejte!

Nenechte si líbit násilí

Ponižování, mlácení, urážení, obviňování, zákazy, zastrašování, vyhrožování, zesměšňování, citové vydírání, znásilnění, zákazy, absolutní kontrola... Řešení tak závažných problémů se nesmí odkládat! Nejste na to sama. Volejte!

POMŮŽEME VÁM!

  • Okamžitá pomoc nepřetržitě 24 hodin denně!

  • Záruka 100% anonymity! Diskrétnost zaručena

  • Největší výběr poradců ze všech krajů ČR