Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zbavte se bolestí zad i kloubů! Pomohou vám samozahřívací pásy Tourmalin

Pás Tourmalin vydává při ohřevu od pokožky infračervené záření, které blahodárně působí na bolesti. Zároveň vytváří záporné ionty a magnetické pole, které pronikají do hloubky a ničí aktivní radikály a jiné škodlivé látky.
18. února 2012 | 19:19

Unikátní samozahřívací pásy Tourmalin jsou vynikající pomůckou nejen pro zimní dny, kdy snadno prochladnete. Díky nim se snadno zbavíte bolestí zad, kolen i krční páteře. Tuto jedinečnou novinku teď pořídíte na e-shopu sportnanetu.cz.

V čem jejich výjimečnost vlastně spočívá? Samozahřívací pásy Tourmalin akcelerují teplo absorbované z těla, zahřívají místo aplikace, zvyšují cirkulaci krevních toků, mají blahodárné účinky na zvýšení buněčného metabolismu a uvolní svaly.

Roku na srdce. Koho z nás někdy netrápí nesnesitelná bolest zad, krční páteře či kolen? Bederní část páteře nese největší váhu těla a zároveň mu poskytuje větší flexibilitu, což je kombinace, která způsobuje, že je časem citlivější. A my tak při sebemenším prochladnutí trpíme bolestí.

Tormalin
Autor: sportnanetu.cz

Tourmalin vydává při ohřevu od pokožky infračervené záření, které blahodárně působí na bolesti v oblasti bederní páteře a oblasti lumbární, tedy spodního břicha, ideální je také pro oblast krční páteře a kolena.

Zároveň vytváří záporné ionty a magnetické pole, které pronikají do hloubky a ničí aktivní radikály a jiné škodlivé látky.

V nabídce e-shopu Sportnanetu.cz najdete vyhřívací bederní pás, ortézy na koleno a vyhřívací krční pás. Vyzkoušejte samozahřívací pásy z naší kolekce TOURMALIN a přesvědčte se o jejich unikátních vlastnostech!

Komerční prezentace

Související články