Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Wellness v Praze: Kde vás pustí do vířivky i v noci a další super tipy!

4. března 2019 | 06:00

Praha nabízí nejen nespočet kulturních zážitků a jedinečnou architekturu, ale i množství wellness center. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější. Kde mají otevřeno nepřetržitě, kde si po relaxaci dáte jídlo od slavného šéfkuchaře a kde budete mít neomezenou spotřebu piva?

Relax pro dva: Kde mají otevřeno nonstop?

Vyrážíte na večeři a chcete ji – třeba v jednu v noci - zakončit ve vířivce nebo sauně? Objevte Wellness Smíchov, které má otevřeno nepřetržitě. Nabízejí tu několik diskrétních zón, které jsou vybavené buď vířivkou nebo infrasaunou, a v každé z nich je také postel. Dovedete si představit větší romantiku?

Privátní wellness v historickém sklepení

Privátní wellness v originálním prostředí, to je Spa Dream v Karlíně. Nachází se totiž v historickém sklepení, jehož stěny jsou z původního kamene a cihel a strop zdobí původní klenby. Privátní zóny mají různé vybavení. Vyberte si třeba místnost s vířivkou a finskou saunou a relaxujte tam, kde to má styl.

Wellness hotel pro gurmány

Milujete wellness a dobré jídlo? Pak navštivte wellness v hotelu Chateau St. Havel. Kromě hýčkání během procedur si tu totiž můžete pochutnat na dobrotách od slavného šéfkuchaře Ondřeje Slaniny. Mezi balíčky najdete i takové, které jsou zaměřené právě na relax a gastronomii. Odpočiňte si v sauně, vířivce nebo při masáži a pokračujte 6ti chodovou degustační večeří!  

Víkend v pivních lázních: Relaxujte a pijte

Pokud hledáte wellness pobyt v centru Prahy, objevte Pivní lázně BBB na Starém Městě. Nabízejí tu třídenní balíček pro dva, během kterého si užijete pivní lázeň s chmelem, kvasnicemi a dalšími přísadami, a také blahodárnou mléčnou lázeň. Po obou těchto koupelích následuje relaxace ve speciální posteli z ovesné slámy, kde se vypotíte a uvolníte. A co je nejlepší? Během procedur máte neomezenou konzumaci piva.

Wellness pobyty u Prahy

Chcete si svůj wellness pobyt užít nadosah hlavního města, a být zároveň obklopeni lesem? Máme pro vás dva originální tipy.

Lesní terapie ve Zvánovicích

Objevte Lesní lázně ve Zvánovicích, kde nabízejí wellness víkend s lesními terapiemi. Vychutnáte si nejen rašelinovou koupel a masáž makovým olejem, ale i terapie, které probíhají v přírodě – třeba dechová cvičení nebo jóga.

Venkovní lázně v Posázaví

Hráli jste si jako malí rádi na indiány? Tak to vás nadchne TeePee&Spa v osadě Pyskočely v Posázaví. Ubytují vás v luxusně vybaveném týpí (samozřejmě nechybí toaleta ani sprchový kout) a k tomu budete mít k dispozici venkovní lázně v podobě vířivky a cedrové sauny. Relaxovat můžete také v korunách stromů – právě tady je totiž vybudovaná terasa s grilem (maso vám na přání připraví).

Autor: red

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...