Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kamioňák váží 130 kilo, ale trpí silnou podvýživou!

8. března 2012 | 05:00

Za svou obezitu vděčí jedenačtyřicetiletý kamioňák Bogdan Cmiel svému povolání. Jako profesionální řidič se stravuje výhradně na benzinkách, sportu ani žádnému pohybu se nemá čas věnovat, celý den tráví za volantem. I přesto, že se tímto nezdravým způsobem života dostal při výšce 172 cm na váhu 130 kilogramů, trpí Bogdan silnou podvýživou!

Řidič kamionu Bogdan Cmiel se na svých cestách po Evropě živí převážně bagetami, sladkým pečivem a nezdravými konzervami. Stravuje se ale velmi nepravidelně a také nedostatečně. Kvůli tomuto nezdravému životnímu stylu je pan Bogdan i přes váhu 130 kg silně podvyživený, navíc i unavený, nervózní, nesoustředí se na jízdu a tím se pomalu ale jistě stává pro své okolí na dálnici životu nebezpečnou hrozbou!

Do pořadu Jste to, co jíte se pan Bogdan přihlásil, aby dokázal svému okolí a kolegům z branže, kteří stejně jako on vlastně „žijí“ v kamionu a 90 % z nich se potýká s nadváhou, že i muži za volantem mohou žít zdravě!

Bude mít Bogdan dostatečně pevnou vůli k této životní změně? Jak důsledně bude na svých cestách dodržovat předepsaný jídelníček a pohybový režim? Pokud Bogdan neuspěje, čeká ho koupání v mrazivé řece Olze – takový „bič“ si na sebe totiž sám vymyslel!

Nelehkou cestu kamioňáka Bogdana za zdravějším životním stylem uvidíme už ve čtvrtek 8. března od 21.20 na Prima Family.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk