Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co teď sledovat na Netflixu? Tyhle trháky by vám rozhodně neměly uniknout

  • Co teď sledovat na Netflixu? Tyhle trháky by vám rozhodně neměly uniknout
    22. února 2024 | 06:00

    Máte dlouhou chvíli, chcete se odreagovat a program v televizi vás neláká? Máme pro vás několik tipů na super trháky na Netflixu, které by vám rozhodně neměly uniknout. Zábava i emoce zaručeny!

  • Griselda

    Šestidílná minisérie vypráví příběh Griseldy Blanco, která vytvořila jeden z nejvýdělečnějších kartelů v historii. Se třemi syny a kilem kokainu utekla z kolumbijského Medelínu do Miami, kde se z ní stala nemilosrdná šéfka drogového impéria a rozpoutala krvavou válku.

    Autor: www.csfd.cz

    VIDEO: Seroš X: Griselda

    Video se připravuje ...
    Seroš X: Griselda • VIDEO: Reflex.cz

  • Jeden den

    Děj vás zavede do skotského Edinburghu, kde na sebe v roce 1988 narazí Emma a Dexter. Čtrnáctidílný seriál mapuje jejich přátelství, které kvete, čelí překážkám a nakonec přeroste v lásku. Každá epizoda popisuje stejný den v roce, zároveň ale vždy posune děj o rok kupředu, a vy tak sledujete osudy hlavních postav, které jsou už napořád pevně svázané. Připravte se na to, že budete potřebovat hodně, ale opravdu hodně kapesníků.

    Autor: www.csfd.cz

  • Láska je slepá

    Je možné zamilovat se a vytvořit opravdový vztah, aniž byste druhého člověka viděli? Na to vám odpoví v pořadí již šestá série sociálního experimentu Láska je slepá, ve kterém si muži a ženy hledají lásku na celý život tak trochu netradičním postupem. Své partnery totiž uvidí poprvé až po zasnoubení.

    Autor: www.csfd.cz

  • Rodina nindžů

    Akční japonský seriál vám představí rodinu Tawara, vůbec poslední nindža klan. Rodina kdysi všem naháněla hrůzu, ale kvůli pokažené misi se stáhla. Nové nebezpečí však přinutí rodinu, aby se vrátila zpátky do akce.

    Autor: www.csfd.cz

  • Láska, stalking, vražda

    Napínavý dokumentární seriál o mechanikovi, který na on-line seznamce natrefí na nebezpečnou stalkerku. Seriál rekonstruuje skutečné události mrazivého případu z USA, jehož vyšetřování odhalilo bizarní milostný trojúhelník plný žárlivosti, agrese a zahlazování stop pomocí mobilního telefonu oběti.

    Autor: www.themoviedb.org

  • Einstein a bomba

    Einstein a bomba je britský dokumentární seriál kombinující archivní materiály a hrané pasáže. Seznámíte se s klíčovými momenty života Alberta Einsteina poté, co opustil nacistické Německo, stejně jako s tím, jak jeho myšlení navždy změnilo svět. Dokument je plný archivních záběrů, ve kterých zaznívají i Einsteinova vlastní slova.

    Autor: www.csfd.cz

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.