Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Halloweenské kostýmy podle celebrit: Koho byste ani nepoznali?

29. října 2022 | 06:00

Halloween je jeden z mála dnů v roce, kdy se můžete převléct za někoho jiného a ostatní lidé si o vás nebudou myslet, že jste blázen. Také většina celebrit využívá tento svátek k tomu, aby předvedly svou fantazii a kreativitu. Prohlédněte si naši fotogalerii a posuďte sami, kdo je majitelem nejlepšího kostýmu.

I když se Halloween zrodil v Irsku a slaví se především v USA, Kanadě, Velké Británii a na Novém Zélandu, jednu z částí oslav si nedokážeme upřít ani u nás. I české celebrity se rády na jeden den stanou opět dětmi a v bláznivých, zpravidla hororových kostýmech vyrazí na párty. A rozhodně se nenechávají zahanbit zahraničními kolegy!

Tip na halloweenské video: Vyrobte si doma jednoduché strašidelné lampičky!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Maminka.cz/Martin Mol

Fantastické halloweenské postavy

Nekorunovaným králem Halloweenu mezi celebritami je ale herec Neil Patrick Harris, kterého znáte jako sukničkáře Barneyho ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Společně se svým manželem a dětmi "ovládá" každý rok kostýmy a všichni vypadají prostě dokonale.

Jestli lze však někoho označit za absolutního nadšence do Halloweenu a za královnu převleků, cenu by získala německá topmodelka a maminka čtyř dětí Heidi Klum. Důvodem je nejen výběr tematiky, ale především i její fantastické a dechberoucí zpracování kostýmů. Předvedla se už jako vrásčitá stařenka, chlupatý vlkodlak, zakletá princezna Fiona z oblíbené animované pohádky Shrek, ovšem před dvěma lety naprosto šokovala kostýmem robotické mimozemšťanky. No schválně, poznali byste slavnou krásku pod tolik propracovaným strašidelným oděvem? Můžeme se tak těšit, co si vymyslí pro tento rok.

Na nezapomenutelné halloweenské kostýmy celebrit se podívejte ve fotogalerii. Kdo se vám líbí nejvíce?

Autor: Žaneta Podlahová, Aneta Valešová