Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Na návštěvě u kartářky: Muži versus ženy. Co nás nejvíc zajímá?

Mezi lidmi, kteří se obrátí na kartářku se svojí otázkou, podle očekávání převažují ženy, jsou jich víc než dvě třetiny.
28. srpna 2013 | 08:05
Prezentace klienta |

Zkuste si tipnout, kdo si nechává dělat výklad karet častěji – muži nebo ženy?
Pokud si myslíte, že ženy, máte pravdu. Ovšem ani muži nejsou u kartářky vůbec výjimkou! Víte, na co se obvykle ptají?

Je velmi zajímavé sledovat, že otázky, které se ptají příslušníci každého ze dvou pohlaví, se od sebe poměrně značně liší. Udělala jsem si malou osobní statistiku a chtěla bych se s vámi podělit o její výsledky. Některé byste možná čekali, ale jiné vás nejspíš překvapí!

Mezi lidmi, kteří se obrátí na kartářku se svojí otázkou, podle očekávání převažují ženy, jsou jich víc než dvě třetiny. Proč říkám, že podle očekávání? Karty jsou záležitost, která souvisí s intuicí a pocity, při jejich výkladu je důležitá řeč symbolů a schopnost vcítit se. A to jsou věci, ke kterým ženy jaksi přirozeně inklinují o něco víc než jejich silnější polovičky, mužům někdy brání v pochopení karet jejich přílišná racionalita, i když to samozřejmě není pravidlem.

Je důležité nahlédnout třeba prostřednictvím karet, kyvadla nebo astrologie do toho, co je našemu běžnému zraku skryté, abychom zjistili, co nás čeká a co bychom právě teď měli udělat, aby se náš osud vyvíjel podle našich přání a představ!
Autor: profimedia.cz
Je zajímavé srovnat tuto kartářskou statistiku s pozorováním některých mých kolegů, kteří se naopak zabývají astrologií. Astrologie ve srovnání s výkladem karet víc pracuje s racionalitou, používá přesné výpočty polohy planet a podobně, čímž se tak trochu přibližuje matematice. A určitě stojí za pozornost, že i když mezi návštěvníky astrologů taky mírně převažují ženy, zde poměr pohlaví není zdaleka tak nevyrovnaný!

Karty vám mnohé napoví
Autor: sleviste.cz
Typické mužské a ženské otázky

Další otázkou je, jaký je rozdíl mezi tím, co se ptají ženy a co muži. Musím vám říct, že dost velký! U žen je to jasné – láska, vztahy a pocity. Většina tazatelek se mě ptá, jak dopadne jejich vztah s nějakým mužem, případně na záležitosti týkající se rodiny nebo na jiné problémy v citové oblasti.

Karty osudu
Autor: profimedia.cz
U mužů je časté, že v sobě tento typ trápení potlačují, jak možná i sami víte z vlastní životní zkušenosti. Velká část mužů v sobě dusí trápení v lásce, jsou nešťastní kvůli nějaké ženě, ale nikdy by to neřekli nahlas a ptát se na takové věci kartářky jim přijde iracionální. Jestli jim to je k užitku nebo ke škodě, to asi musí posoudit každý sám. Já osobně si myslím, že by našim silnějším polovičkám vůbec neuškodilo, kdyby se v této oblasti víc otevřeli. Naštěstí existují výjimky, a snad jich bude v mladších generacích dál přibývat. Vyjádřit své city přece není žádná ostuda ani slabost!

Mezi lidmi, kteří se obrátí na kartářku se svojí otázkou, podle očekávání převažují ženy, jsou jich víc než dvě třetiny.
Autor: EMA
V jakých situacích se tedy muži obrací na kartářku, když to není láska? Jsou to hlavně otázky týkající se kariéry a materiálních záležitostí. Muži se často ptají například jestli mají změnit práci nebo kterou ze dvou kariérních možností si mají vybrat. Výjimkou nejsou ani otázky týkající se investování peněz. Muži jsou zkrátka založeni spíš racionálně – a tím se s námi ženami výborně doplňují!

Článek připravila kartářka Martina

CO VÁS ČEKÁ? Mé karty vám odhalí budoucnost! Těším se na vás na telefonu 906 707 080! Kartářka Martina

Klíčová slova: ema, e.m.a., kartářka, karty, magie, tajemno
Diskuse ke článku
.
Související články