„Každá žena je čarodějka, jen se musí se svou magickou silou naučit zacházet,“ řekla mi Marcela Košanová, než mi svůj magický rituál prozradila, a já to hned vyzkoušela. Chtěla jsem si odčarovat problémy se synem a přičarovat velkou lásku. A výsledek? Syn pracuje, má krásného kluka a milující ženu a já jsem se nejen zamilovala, ale i vdala a jsem se svým mužem a velkou rodinou neskutečně šťastná.

Rituál na splnění přání: Jak na to?

Třeba tento rituál od Marcely Košanové, která je patrně nejznámější českou čarodějnicí, zafunguje i u vás. Připravte si vše potřebné a otestujte svoje magické schopnosti – níže najdete všechny informace, které k tomu potřebujete.

Připravte si:

hořící oheň
tužku a papír
černou a červenou stužku

Jak postupovat?

- Nejprve si pořádně promyslete, co chcete, a naopak čeho se potřebujete zbavit. Dejte si pozor na svá přání, protože mají tendenci se plnit.

- Na jeden papírek si napište, čeho se chcete zbavit, a ten převažte černou mašlí.

- Na druhý sepište své přání. Ale pozor, buďte při jeho formulaci naprosto přesná. Ozdobte ho červenou mašlí.

- Zapalte si oheň nebo dojděte někam, kde už hoří. Během dnešní filipojakubské noci by to neměl být problém.

- Obejděte oheň ve směru hodinových ručiček, v duchu poproste vyšší síly, aby vás zbavily věcí, které vám ničí život, a hoďte do plamenů papírek s černou mašlí.

- Pak obejděte ohniště ještě jednou, tentokrát proti směru hodinových ručiček, poproste o splnění přání a hoďte do ohně papírek s červenou mašlí.

- Teď už jen můžete čekat na chvíli, kdy se vám přání začne plnit. Někdy to jde hned, jindy si musíte chvíli počkat. Ale přání se nakonec splní téměř vždy.

NÁŠ TIP: Jaké dny jsou ještě vhodné pro čarování? Zjistíte to z této infografiky:

VIDEO: Podívejte se na ukázku z filmu Kladivo na čarodějnice. Víte, kde se film natáčel? Na zámku ve Velkých Losinách.