Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Využijte svoji postel na maximum

28. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý to známe. Občas je nám líto některé věci vyhodit – co kdyby se ještě hodily? Jindy je potřeba někam uložit věci, které se používají jen občas.

V případě malého bytu potřebujeme mít manipulační prostor – rychle uložit, lehce zase vytáhnout. Řešením je úložný prostor postele. A právě postele značky Montero mají jako jediné na českém trhu čtyři typy úložných prostor.

Autor: Montero

Úložný prostor označovaný názvem Universal ocení ti, kteří mají rádi uzavřené prostory. Jedná se o uzavřenou bednu z laminované ekodřevotřísky s provzdušňovacími otvory a výklopným mechanismem. Universal nabízí dvě varianty vyklápění: z boku postele nebo od nožního čela. Postel značky Montero s přídomkem LUX má úložný prostor, který je uzavřený pod ložnou plochou postele. Díky tomuto způsobu uložení se na věci nepráší. Tento typ je vhodný pro dlouhodobé uložení oblečení, ale i jiných věcí. „Postele s úložným prostorem LUX si velmi často berou lidé, kteří mají alergii nebo astma. Kvůli těmto potížím jsou důkladní a pečliví na čistotu svého bytu,“ popisuje specialistka na prodej postelí značky Montero Dagmar Hajná.

Autor: Montero

Klasickou variantou je třetí typ úložného prostoru - zásuvka pod postelí s vysunutím do boku. A pokud máte postel umístěnou u zdi, což neumožňuje vysunutí úložné zásuvky do boku, můžete zvolit úložnou vložku pod postelí. Ta je vyráběna ve dvou typech - se zvedacím mechanismem, nebo bez něj. Dagmar Hajná radí: „Plánujete-li úložný prostor využívat k odkládání nepotřebných věcí, nebo těch, které používáte jednou, dvakrát za rok, nepotřebujete zvedací mechanismus. Pokud ale chcete mít v posteli věci každodenní potřeby, určitě zvolte variantu se zvedacím mechanismem.“

Autor: Montero

Nábytek Montero zahrnuje více jak 300 druhů postelí z masivu, jednotlivé typy se liší designem či barevným odstínem. Než se rozhodnete postel koupit, zajeďte se podívat na postele a úložné prostory do firemní prodejny v Praze Průhonicích Čestlicích (naproti Aquaparku), nebo do Krucemburku na Vysočině.

Autor: Montero

Za kvalitu postelí tradiční český výrobce nábytku Montero ručí. Kvalitu postele podtrhuje tím, že dává na konstrukční pevnost rámu postelí pětiletou garanci.  Navíc, stane-li se něco s vaší postelí, stačí zavolat do prodejny a přímo k vám domů přijede specialista z výroby, aby váš problém na místě vyřešil.

Video se připravuje ...