Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

George Clooney slaví 60! Tohle jsou jeho osudové ženy

  • Here George Clooney.
    6. května 2021 | 06:00

    Americký herec, režisér a producent Goerge Clooney dlouhá léta patřil k starým mládencům Hollywoodu. Až těsně po padesátce našel ženu svého života, která mu ukázala, co znamená pravá láska. Oblíbený herec dnes slaví šedesátku - připomeňte si jeho nejvýznamnější milostná dobrodružství.

     

    Cesta do chomoutu byla pro George bouřlivá, musel si projít spoustou vztahů, jedním nepovedeným manželstvím, aby nakonec ve zralém věku zakotvil v náruči krásky Amal. Které další ženy prošly jeho životem?

  • Kelly Preston (1987-1989)

    George Clooney a Kelly Preston
    Autor: Profimedia.cz

    Lidé si dlouhou dobu dělali legraci z George Clooneyho, že jediný, s kým dokáže udržet vztah, je jeho domácí prasátko Max. To si pořídil právě ve vztahu s herečkou Kelly Preston. Ta ho po dvou letech opustila kvůli jeho hereckému kolegovi Charlie Sheenovi.

    Nejdražší rozvody v historii? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Talia Balsam (1989 - 1993)

    Talia Balsam
    Autor: Profimedia.cz

    První ženou, která dostala George před oltář, byla Talia Balsam. Prý to ale byla velká chyba. Světe div se, to nevypadlo z úst holywoodského krasavce, ale jeho drahé ženy. Brzy po sňatku tak požádala o rozvod a manželství bylo rychle ukončeno. Prý nemělo smysl jeho trvání protahovat. 

  • Karen Duffy (1995-1996)

    Karen Duffy
    Autor: Profimedia.cz

    Po krátkém románku s herečkou Kimberly Russel, který prý ani nestál za to nazývát ho vztah, zabrouzdal tentokrát lovec žen do světa modelingu. Našel si přítelkyni, modelku Karen Duffy, se kterou to ale opět nemělo dlouhé trvání. Duffy se po rozchodu nechala slyšet, že žít s mužem, který se chová jako prase, je nechutné.

  • Celine Balitran (1996 - 1999)

    George Clooney a Celine Balitran.
    Autor: Profimedia.cz

    Po bouřlivém rozchodu s modelkou Karen Duffy si našel herec mladou servírku a studentku práv Celine Balitran. Vydrželi spolu tři roky, což se na délku vztahů George Clooneyho zdá poměrně úctihodná doba. Ovšem i tentokrát bylo příčinou rozchodu domácí zvířátko. Celine nepřišlo normální spát v jedné místnosti s prasetem. Aby uvedla věci na pravou míru, dodala, že ani George není normální, aby bylo jasné, koho tím prasetem myslí...

  • Lisa Snowdon (2000 - 2005)

    George Clooney a Lisa Snowdon
    Autor: Profimedia.cz
    Ještě předtím, než začal chodit s modelkou Lisou Snowdon, se dlouho spekulovalo o tom, co je mezi ním a herečkou Lucy Liu. Nějaký čas byli spolu vídáni, ale tvrdí, že to bylo čistě přátelsky. Do podobných řečí se ale dostala i Charlize Theron a Renee Zellweger. Poté přišla Lisa, se kterou měl prozatím nejdelší vztah. Snad by to i vydrželo, ale Lisa na něj byla prý příliš soběstačná a nezávislá, což takový muž jako George asi těžko nesl.

  • Sarah Larson (2008)

    George Clooney a Sarah Larson
    Autor: Profimedia.cz

    Po třech letech, co se George neukázal na veřejnosti s žádnou přítelkyní, nebo alespoň s tou oficiálně přiznanou, mu do náruče padla Sarah Larson. Ovšem ani tento vztah neměl dlouhého trvání. Po pár měsících se s ní George rozešel, protože jeho milovaná prahla po rodině a dětech. Při těchto slovech dostal věčný milovník osypky a poslal milou Sarah k vodě. 

  • Elisabetta Canalis (2009 - 2011)

    George Clooney a Elisabetta Canalis.
    Autor: Profimedia.cz

    S modelkou Elisabetou Canalis to vypadalo velmi nadějně. Ale jak už je jasné, opět to starému mládenci nevyšlo. Elisabeta si jednou před novináři pustila pusu na špacír, že je prý velká veselka s Georgem téměř na spadnutí. Problém byl v tom, že on o tom nevěděl. A navíc v tu dobu zastával stejný názor na svatbu, jako s bývalou přítelkyní  Sarah Larson.

  • Stacy Keibler (2011 - 2013)

    Stacy Kebler a George Clooney
    Autor: Profimedia.cz

    Ve stejném roce, kdy se rozešli s Elisabettou, potkal George svoji další přítelkyni, a to herečku, modelku a bývalou sportovkyni, Stacy Keibler. Vztah s touto mladou kráskou vydržel na Georgovy poměry docela dlouho, dva roky. A důvod konce? Opět touha po lásce až za hrob, po svatbě a rodině. Ale George chtěl zůstat staromládencem.

  • Amal Alamuddinová

    Touha po svobodě mu ale příliš dlouho nevydržela. Poznal totiž Amal Alamuddinovou, která mu úplně změnila život. Zamiloval se tak moc, že ji pouhý rok po prvním setkání požádal o ruku a v roce 2014 se vzali. Mají spolu dvojčata Ellu a Alexandra a dodnes jsou spolu velmi šťastní.

Autor: red
Diskuse ke článku
.