Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdný speciál Na lovu: Tajný bratr známého moderátora, striptýz a zranění!

14. května 2022 | 21:50

Už tradičně jako každou sobotu se odehrál hvězdný souboj pořadu Na lovu. Zasoutěžit si nepřišel nikdo jiný než známé celebrity. Tentokrát se lovci postavili moderátor a herec Aleš Háma, herečka Kristýna Leichtová, herec Marek Adamczyk a zpěvák Matěj Ruppert. Kdo měl nervy na pochodu a kdo dělal na lovce ramena?

Samotný začátek pořadu byl velmi vtipný. Moderátor Ondřej Sokol mluvil o tom, jak pečlivě jsou vybírány celebrity do speciálu a že spoustu známých osobností, které už se v pořadu objevily, musí producenti odmítat. Narážel tak na Aleše Hámu, který se v soutěži ukázal už podruhé. Tentokrát se ale vydával za údajného bratra známého herce a moderátora. Dokonce měl na hlavě paruku a představil se jako Miloš Háma, lingvista.

Ondřej Sokol ale svého kolegu rychle prokoukl a Aleš přiznal barvu. V úvodu přiznal, že je rád, že se může účastnit znovu a zasoutěžit si. Ve své první minutě si Aleš nahrál pěkných 80 000 a s těmi se šel postavit lovci. Lovcem tohoto kola nebyl nikdo jiný než nejvíce obávaný doktor Vševěd. Aleš se snažil nahnat plusové body lichotkami a moderátor Sokol ho označil za "patolízala". 

Hvězdný speciál: Na lovu
Autor: Voyo

Ostřílený soutěžící Aleš si vedl moc dobře. Správně odpověděl hned na první otázku: "Kam jde Jihomoravan, který se vydal na mrskut?" Odpověď byla pohotová, protože přiznal, že jeho maminka pochází z Jihomoravského kraje, a proto odpověď zná. I nadále si ale vedl Aleš dobře a záhy se vrátil ke svému týmu. Moderátor soutěžícího několikrát nařknul, že leze až příliš hluboko do útrob lovce, čímž připomínal Alešovo patolízalství. Tak jako tak se první soutěžící úspěšně vrátil.

Aleše Hámu vystřídala herečka Kristýna Leichtová, známá třeba ze sitcomu Comeback. Na Kristýně byla vidět značná nervozita. I přesto si ale herečka v otázkách vedla skvěle a vybojovala si do souboje s lovcem stejnou částku jako její předchůdce. Přestože jí tým radil zlatou střední cestu, ona se rozhodla bojovat o nižší nabídku lovce, která činila 35 000.

Výkon herečky byl velmi střídavý. Občas se trefila a občas jí to nevyšlo. Správně ale odpověděla například na otázku: "Big Girls Don´t Cry, Glamorous či London Bridge jsou hity které zpěvačky?" Kristýna sice nepochytila patolízalství od svého předchůdce, ale podle kolegů lovce okouzlila svým šarmem. Což tak trochu Vševěd na konci souboje přiznal.

Bylo to napínavé, ale i Kristýna se mohla vrátit ke svému týmu. Předposlední předstoupil před moderátora herec Marek Adamczyk, který moderátorovi prozradil, že se na souboj velmi důkladně připravoval. Po své minutě si trochu postěžoval na moderátora, že mu pokládal dlouhé otázky a že už je trochu unavený. I tak ale vybojoval pěkných 70 000.

Marek hodně zvažoval, jakou částku si zvolit, nakonec se ale rozhodl pro střední cestu. Čehož v podstatě vzápětí litoval, když viděl, jak mu otázky sedly. Mladý herec odpovídal bezchybně. Správně odpověděl třeba na otázku: "Označte město, které je známo tím, že v něm žil a napsal většinu svého díla Karel Hynek Mácha."

Po sérii správně zodpovězených otázek se Marek vrátil ke svým kolegům. Poslední přišel na řadu asi nejvíce vystrašený zpěvák Matěj Ruppert, kterého můžeme znát ze skupiny Monkey Business. Matěj neskrýval svou nervozitu. Zbytečně se ale podceňoval, v minutě otázek a odpovědí si totiž i on nahrál slušných 70 000 stejně jako jeho předchůdce.

Matěje hned na začátku lovec nepodpořil, když vtipkoval na jeho adresu. Zpěvák doufal ve větší soucit vzhledem k svému handicapu, což byl úraz malíčku na pravé ruce. Po poradě s týmem se rozhodl poslední soutěžící bojovat o svých 70 000. I s nervy na pochodu odpověděl zpěvák správně na otázku: "Doplňte vynechané slovo do známého jazykolamu: Instituce *** institucionalismus." Matěj se nenechal zahanbit předchozími soutěžícími a i on se vrátil úspěšně k týmu.

Následovala finálová štvanice, která byla kompletní. Celý tým bojoval o 255 000 Kč. V posledním souboji si tým vedl velkolepě. Společnými silami odpověděl tým správně celkem na 20 otázek.

Odveta lovce byla neskutečně napínavá. V poslední vteřině stihnul ještě lovec správně odpovědět na poslední otázku. To znamená, že na charitu jednotlivých celebrit putovalo 30 000. Doktor Vševěd ale tým velmi pochválil za jejich brilantní výkon.

Které celebrity se Hvězdného speciálu zúčastní příště? A nebudou se opakovat?

Autor: REDAKCE