Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nahota na sociálních sítích: Které celebrity se nebojí svléknout před fanoušky?

29. března 2021 | 06:00

Mezi celebritami se najdou takové, které za celou svou kariéru neukážou kousek kůže, a pak jsou ty druhé, kterým stud nic neříká a které běžně vystavují svá těla na sociálních sítích. Stojí za tím potřeba na sebe upozornit, nebo zkrátka nemají problém s nahotou?

 

Zpěvačka Madonna se nikdy nebála odhalit a i v dvaašedesáti dokazuje, že duší je stále rebelka. Na sociální síti Instagram vystavila hned tři fotografie v provokativním spodním prádle a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejeden fanoušek královně popu vysmekl pochvalu a mezi obdivovateli nechyběly ani známé osobnosti. 

Vlnu diskusí spustila modelka Pavlína Pořízková, která ani v pětapadesáti letech nemá s odhalováním problém. "Dnes to bude trochu na vážnější notu. Když mi bylo dvacet, třicet, byla jsem tím populárnější, čím méně jsem toho na sobě měla. Po čtyřicítce jsem mohla chodit nahá, jak jsem chtěla, a víceméně to nikdo neřešil,“ píše k příspěvku na Instagramu.

"A teď, po padesátce? Lidé mě haní a kritizují. Něco na sebe hoď, babčo. Toužíš po pozornosti, co? Nejsi trochu zoufalá? Jsi ubohá. Proč je sexualita a nahota žen oslavována pouze v mládí a odsuzována ve zralém věku? Kvůli mužům,“ dodává. Přestože se najdou lidé, kteří ji za nahotu kritizují, stále početnější je skupina fanoušků, kteří ji za její odvahu chválí a obdivují. Nutno podotknout, že pár let před šedesátkou vypadá rodačka z Prostějova, která byla první topmodelkou československého původu, opravdu skvěle.

Nahými sexy snímky začátkem letošního roku provokovala také Simona Krainová. Ta se se svým manželem Karlem Vágnerem vydala na dovolenou na ostrov St. Maarten. Své fanoušky tak zásobovala nejen snímky ze snové exotiky, ale nechyběly ani provokativní akty. Ani v tomto případě však na modelce a herečce nenechali lidé nit suchou a vedle lichotivých komentářů musela čelit i nepříjemné kritice. "Děkuji za všechny vaše zprávy, názory...  a dovolím si prosím pěkně jen žít podle svých pravidel a plánů... A dělejte to prosím taky... žijte si i přes všechny moudré názory ostatních svůj sen... já ovce nikdy nebudu," napsala Simona k jednomu ze svých příspěvků.

Svá nahá těla hrdě vystavují také krásky z Hollywoodu. Plus size modelka Ashley Graham s nahotou neměla nikdy problém a jinak tomu není ani po porodu, kdy se jí na bříšku objevily strie. Také modelka a herečka Emily Ratajkowski je proslulá svými nahými snímky, ale nic na tom nezměnila ani skutečnost, že co nevidět přivítá na svět své první dítě.

Na další slavné a nahé krásky se podívejte ve fotogalerii:

Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! 

Video se připravuje ...
Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

 

 

Autor: Aneta Valešová