Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Osudoví muži Agáty Hanychové. Který vztah byl nejkratší a s kým vydržela nejdéle?

4. září 2023 | 10:10

Známá královna večírků Agáta Hanychová vyměnila bujarý život za rodinný a ve společnosti se už neobjevuje tak často. Před manželstvím s Jakubem Prachařem vystřídala několik známostí a nikdy nezůstala příliš dlouho sama. Poté, co jejich manželství skončilo, nastal další hon na muže. Kdo byli její osudoví muži?

Agáta Hanychová vystřídala několik krátkých známostí. Mezi ty delší se řadí vztah se zpěvákem Sámerem Issou, se kterým chodila tři roky. Jejich vztah měl však vzestupy a pády, neustále se rozcházeli a zase dávali dohromady. V době, kdy spolu randili, se modelka údajně stýkala také s hokejistou Jiřím Hudlerem, což prý zpěvákovi zlomilo srdce.

Další vážnější vztah prožila s Mirkem Dopitou, se kterým má syna Kryšpína. Agáta zpočátku tvrdila, že se rozešli kvůli jeho nevěrám a problémům se zákonem. V roce 2013 totiž utekl z České republiky kvůli dluhům a nezaplaceným exekucím a usadil se na Bali. Agáta později své tvrzení změnila a uvedla, že za jejich rozchodem stojí ona. Dnes spolu vycházejí dobře.

Po rozchodu s Mirkem Dopitou se v blízkosti Agáty začal objevovat Jakub Prachař, se kterým se zná již od dětství. V těžkých časech jí byl oporou a z přátelství se vyklubala láska. V roce 2013 došlo k tajné svatbě a o čtyři roky později se jim narodila dcera Mia. Ani tento vztah Agátě však nevyšel. Jejich vztah prošel krizí, údajně za konec mohou nevěry. Po rozvodu si Agáta vzala zpět své příjmení Hanychová.

Po rozchodu s Prachařem začala Agáta randit s makléřem Zdeňkem Turkem a vypadalo to, že je konečně zase zamilovaná. Jenže po čtyřech měsících vztahu přišel opět rozchod. Agáta však nezahálela. Dalším milostným objektem se stal kameraman Mark Niessner, se kterým se seznámila během natáčení pro Mall.tv. Ani tento vztah však neměl dlouhého trvání. „Prostě to nevyšlo, ale o to lépe vypadám. Přestala jsem jíst, jsem hubená a cítím se skvěle. Vlastně musím říct, že po rozchodech vždy vypadám dobře, rozchody mi sluší,“ řekla Blesku.

Video se připravuje ...
Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty • VIDEO: Markéta Reinischová

Agáta se ovšem nevzdává a seznamuje se s producentem Tomášem Sobolou, o kterém tvrdila, že je jiný než ti ostatní. Společný měl s ostatními ale osud, neb vztah opět po krátké době ztroskotal. Další úlovek nebyl nikdo z branže, ale úplně obyčejný kluk, a to truhlář Adam Raiter, se kterým měla velké plány. Zdálo se, že by to mohl být opět vztah, který vydrží. Bohužel se tomu tak nestalo, na scénu přišel ještě jiný muž, ale z téže profese jako ten předchozí. Truhláři ale u modelky neuspěli a dala opět přednost podnikateli. Tentokrát se jednalo o Jana Loskota. Jeho identitu se snažila dlouho tajit, záhy po jeho odhalení však jejich vztah skončil.

S dalším mužem ji spojila záliba ve sportu, a tak se majitel e-shopu se sportovními potřebami pro vodní sporty Jiří Heller připojil do řady Agátiných partnerů. Vydržel opět pouhé tři měsíce. Agáta si život umí užívat a najít partnera pro ni evidentně není problém, horší to je s tím, udržet si ho. Ani další vztah s velmi nadějným kandidátem totiž nevyšel, byl jím lékař Andrej Nikov. Ještě v květnu se chlubila prstýnkem z lásky a spekulovalo se o jejich zasnoubení. Bohužel místo svatby přišel další rozchod a loni Agáta všechny šokovala svým novým objevem, kterým se stal majitel TV Barrandov Jaromír Soukup! Agáta byla hostem v jeho pořadu, a to jim bylo zřejmě osudovým. Jakmile pustila tuto zprávu do médií, odletěla s novým partnerem na zahraniční dovolenou. Uběhl rok a půl a jejich vztahu je konec. Stihli si však pořídit dceru Rozárku. Jak to budou mít s její výchovou, je zatím ve hvězdách.

Na její osudové muže a na to, jak šel s modelkou čas, se podívejte do fotogalerie!

 

Autor: Aneta Valešová, roh