Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jsou to vůbec ony? Podívejte se na nepovedené plastiky celebrit

8. srpna 2021 | 06:00

Některé slavné dámy se zkrátka nedokážou smířit s přibývajícími vráskami, a tak často vyhledávají pomoc plastických chirurgů. Ne vždy se však výsledek povede. Nahlédněte do fotogalerie nepovedených plastik hollywoodských hvězd. V tomto případě opravdu platí, že méně je více. 

 

Čas by si přála zastavit každá z nás. Bohužel nikdo z nás takovou moc nemá, a tak nám nezbývá nic jiného než se s tím smířit. To však není případ těchto slavných dam, které se své „mladší já“ snaží udržet pomocí plastických operací. Ve většině případů se však nejedná o žádný zázrak a místo toho, aby vypadaly lépe, jejich vizáž spíše děsí.

Nedávno přímo šokovala svou vizáží bývalá modelka Katie Price, která je však se svými novými úpravami spokojená. Do rukou expertů svěřila nejen svůj obličej, ale i pozadí. Nechala si ho pozvednout kvůli tomu, že byla loňský rok uvězněna několik měsíců na vozíčku, byla bez pohybu, a tudíž nemohla svůj zadeček řádně tvarovat.

Podívejte se na díl Nejsi v tom sama s českou Barbie! Jaký má názor na úpravu zevnějšku? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
Česká Barbie Gabriela Jiráčková: Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou • VIDEO: Videohub

K nepoznání je i Julia Volkova. Ta spolu s Lenou Katinou tvořila legendární ruské duo, které bylo na výsluní hitparád na začátku milénia. Vzhledem k tomu, že mladé dívky předváděly velmi kontroverzní pěvecké show, při kterých se nezdráhaly použít vášnivých polibků a smyslných doteků, společnost se tenkrát domnívala, že tvoří lesbický pár. Opak byl ale pravdou. Z mladých slečen jsou dnes maminky. Julia ke všemu změnila svou vizáž. Bohužel ale pomocí plastických úprav. Dívku s krátkými rebelskými vlasy a něžným obličejem už v ní stěží uvidíte...

Nepovedenou plastikou své fanoušky vyděsila také herečka Demi Moore, když se na začátku roku během pařížského Fashion Weeku prošla po mole na přehlídce značky Fendi. V černé blůze s hlubokým dekoltem sice herečka vypadala skvěle, její kamenná tvář však vyvolala vlnu diskusí – jedná se o hodně nepovedený make-up, nebo to Demi přehnala s plastikami?

Královnou plastik je bezesporu zpěvačka Cher. Ta patří mezi celebrity, které se k plastikám navíc veřejně přiznávají. Její posedlost začala ve chvíli, kdy viděla sebe samu na filmovém plátně. Kolik plastik podstoupila, si už ani sama nepamatuje. Určitě však několikrát podstoupila plastiku nosu, víček, váčků pod očima. Dále má lifting obličeje, liposukci stehen, břicha a boků.

Mezi další slavné dámy, které to s plastikou přehnaly a ztratily úplně svou pravou tvář, patří například také herečky Meg Ryan, Nicole Kidman nebo Renée Zellweger. Přitom ani jedna z nich přehnané plastické operace nepotřebovala. Představitelka Moniky z Přátel herečka Courteney Cox svůj obličej také „vylepšovala“, a svých plastik nyní lituje. „Zkoušela jsem předejít stárnutí. Někdy to ale zkoušíte, a když se pak podíváte na svou fotku, povíte si: Bože, vypadáš strašně. Udělala jsem věci, kterých lituji,“ uvedla v pořadu V divočině s Bearem Gryllsem na Discovery.

Podívejte se do fotogalerie na nepovedené plastiky celebrit:

Autor: Aneta Valešová, Žaneta Podlahová