Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Adele, Christina a další slavné divy: Kdo umí hubnout jako zázrakem?

10. ledna 2020 | 06:00

Výkyvy váhy se nevyhýbají ani celebritám. V posledních dnech svět obletěly fotky zpěvačky Adele, která se vždy pyšnila bujnými křivkami. Nyní po rozchodu s manželem Simonem Koneckim jí převážně rostlinnou stravu a cvičí pilates. Zhubla o téměř 20 kg a je k nepoznání. Které další celebrity výrazně zhubly?

Fanoušci po celém světě pějí ódy na perfektní postavu zpěvačky Adele, která zhubla o téměř 20 kg. Pomohly jí změna jídelníčku i cvičení s brazilskou trenérkou Camilou Goodis. Ta sází převážně na kombinaci pilates a cviků na zpevnění středu těla. Pro londýnský deník The Sun ale prozradila, že Adele cvičení docela šidí.

Trenérku Adele poznala díky manželce Robbieho Williamse Aydě. Specialistka na výživu v rozhovoru řekla, že zpěvačce pomohly hlavně změna životního stylu a dieta, kterou dodržuje. Cvičení konzultovala i se dvěma známými trenéry Joem Wicksem a Daltonem Wongem.

Změna životního stylu přinesla Adele i dobrou náladu a novou životní energii. S manželem Simonem Koneckim ohlásila rozvod v dubnu loňského roku. Randili spolu od roku 2011, vzali se o pět let později a vychovávali spolu nyní sedmiletého syna Angela.

Kdo hubnul kvůli roli, kdo se přestal hlídat, komu pomohlo tancování na pódiu a kterým herečkám přibyla kila po porodu, na to se podívejte v galerii.

Autor: lan