Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Outfity Meghan, na které nezapomeneme! Čím okouzlovala během těhotenství?

30. dubna 2019 | 06:00

Očekávání prvního potomka s sebou nese objevování nových věcí, mimo jiné i na poli oblékání. Kdo jiný by právě tohle mohl zvládnout lépe než vévodkyně Meghan Markle, která s princem Harrym očekává příchod miminka? Meghan porodí každým dnem, proto je ten pravý čas na rekapitulaci všech jejích těhotenských modelů.

Od té doby, co oznámila své zasnoubení s  Harrym, je Meghanin šatník rázem ostře sledován. Zaznamenat jsme mohli občasné porušení etikety odhalenými rameny, příliš krátkou délkou šatů nebo rozparkem, ale to k Meghan už neodmyslitelně patří.

První spekulace o tom, že je Meghan těhotná, začaly už v září díky modrým šatům a modrému topu, ve kterých jako by skrývala rostoucí bříško. A nakonec tomu tak i bylo. Její modely byly rázem sledovány ještě víc.

Meghan Markle v prvních měsících těhotenství, kdy se bříško ještě snažila ukrýt.
Autor: profimedia.cz

Po oznámení, že očekávají prvního potomka, vyrazila s Harrym na oficiální návštěvu Nového Zélandu, Austrálie a pacifických ostrovů. Zde se její bříško začalo pomalu rýsovat a my mohli obdivovat první těhotenské outfity, některé i trochu exotické a přesně vhodné na takovouto cestu.

Meghaniny outfity na ostrovech Fidži a Tonga.
Autor: profimedia.cz

Ani v dalších měsících těhotenství nezahálela, její povinností bylo navštěvovat různé společenské akce. V pátém měsíci těhotenství jí elegantní móda ani vysoké podpatky nebyly překážkou – stejně jako dříve pro Kate Middleton

Podívejme se na dva nejvýraznější modely, které oblékla v lednu. Jeden při návštěvě Birkenheadu, tam zvolila nevšední barevnou kombinaci červené a fialové. Další vynikající outfit byl v podobě blýskavé róby, v níž šla na představení Cirque du Soleil. V obou případech byla okouzlující a k nepřehlédnutí.

Meghan Markle
Autor: profimedia.cz

Meghan se asi cítí dobře, přestože je prvorodičkou v 37 letech, a nebojí se ani delšího cestování. Během února navštívila s princem Harrym Maroko. Zde předvedla hned několik úžasných modelů.

Meghan v Maroku, pár měsíců před porodem.
Autor: profimedia.cz

 Prohlédněte si všechny Meghaniny těhotenské outfity v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová