Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kate slaví narozeniny! Ve kterých modelech jí to loni slušelo nejvíce?

9. ledna 2023 | 06:00

Princezna z Walesu, které nikdo neřekne jinak než Kate – jménem, jež je líbezné jako ona sama –, slaví 9. ledna 41. narozeniny. Pojďme si tak sentimentálně zavzpomínat, které modely v loňském roce podtrhly její půvab a kterými modely davy fanoušků přímo omámila. My máme jasno!

Při pohledu na princeznu Kate se nám vybaví slova jako superžena a spojení  jako chodící módní ikona. A to vše se silnou dávkou charismatu. Má totiž charakteristický vzhled a styl, který jí opravdu věříme, za poslední rok je na veřejnosti sebevědomější a autentičtější než kdy dříve. A právě proto přicházíme s bilancí předešlého roku.

Za půvabem Kate stojí bezesporu projasněná mladistvá tvář, kterou nezatěžuje přílišným líčením. Spíše vzdává hold přirozenosti sobě vlastní. Vyniká zářivým a zdravým vzhledem tváří, který jim propůjčuje růžová tvářenka či bronzer, dále nude rty, které lehce eskalují do růžova, dokonale upraveným obočím a výraznýma očima, které jsou zvýrazněny řasenkou. Pokud se však jedná o speciální společenské události, je pro ni typické velmi decentní kouřové líčení.

Jak šel čas s Kate Middleton? Podívejte se ve videu na cestu od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

A co se samotných looků týče, je královnou recyklace, čímž si podmanila davy fanoušků. Své modely totiž ráda nosí opakovaně, avšak pokaždé jim dodá jiný šmrnc. Její styl je opřen o nadčasové a kvalitní modely, které se velmi jednoduše kombinují, přitom tu nemůže být řeč o nudě zacílené na základní paletu barev. Kate velmi často obléká modely v sytých a radostných barvách, jako jsou odstíny zelené, fialové, růžové, červené i modré. Ne nadarmo jsme si již zesnulou královnu Alžbětu II. oblíbili díky jejím barevně saturovaným oblekům. Ani Kate se tak – po jejím vzoru – barev rozhodně nebojí.

Sytými barvami si nás získala především skrze modely, které vynesla při osmidenní diplomatické cestě po Karibiku zkraje loňského roku. Vyjímala se především v Belize, kde zvolila šaty v příznačných barvách vlajky této země. Kate oblékla model značky Tory Burch, kterému dominovaly hranatý výstřih, krátké rukávy, stupňovitý střih do A, a především žabičkovaný živůtek. Doplnila ho výraznými kruhovými náušnicemi, jež svou modří absolutně ladily k šatům, sandálky na vysoké platformě a slámovou kabelkou do ruky. Tímto outfitem v nás probudila energii a navnadila nás na letní počasí, na které si však budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Zcela nás ale uhranula okázalou, doslova omamnou růžovou róbou z dílny The Vampire’s Wife (pod taktovkou designérky Susie Cave). Vynikala svým metalickým reliéfem, volánovými rukávy i výraznou barvou, ale přesto byla velmi decentní – díky hravému kontrastu se skromnou siluetou. Práci Susie Cave však nevynesla poprvé. Obdobně zazářila i před třemi lety při návštěvě Dublinu ve smaragdové róbě s typickým rukopisem návrhářky.

Do našeho žebříčku oblíbených modelů princezny Kate se dostal i bezchybný monochromatický look v béžové barvě, který nedávno vynesla na návštěvu organizace The Street ve Scarborough, která podporuje duševní zdraví mladých lidí. Ačkoli se jedná o poměrně minimalistický vzhled, ohromil nás hned z několika důvodů. Proč byl tak exkluzivní? To se dočtete v našem článku zde:

Na vévodkyni neoceňujeme jen okázalé róby, ale i to, že se obléká vhodně k dané příležitosti. Pokud na jejím pořadu dne není vystoupení na červeném koberci, ale pobyt v přírodě, nezdráhá se obléknout si džíny, tenisky i jednoduché triko z konfekce.

Které další outfity vévodkyně Kate tolik milujeme? Na to se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Žaneta Podlahová