Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: Pronásledovaná Denisa skončí v nemocnici

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
4. března 2021 | 06:00

Denisa má pocit, že ji sleduje černá dodávka, a Janek musí jednat. Vilda se ujme sanatoria a vyjde najevo, že s vedením firmy má své zkušenosti.

Týna obdivuje Vildu, že se rozhodl ředitelovat sanatoriu. Janek jí objasní jednu věc, že Vilda měl firmu, ale kvůli ní přišel o holku, protože pořád makal. Vilda se setká s novou asistentkou Renatou, a ta hned první den poplete program. Vilda jí řekne, aby vymyslela náhradní řešení. Jenže Renata nic nevymyslí. Zato Sylva přijde s řešením a Vilda je nadšený. Nabídne jí místo osobní asistentky.

Profesorovi přijde divné, že starý Slanina kandiduje na starostu. Karolína s Týnou zjistí, co za tím je. Zjistí, že plakáty nechali vytisknout nějací Pražáci. Profesor vysvětluje, že lídr kandidátky nemusí skončit jako starosta. Toho volí zastupitelstvo složené ze zástupců vítězných stran. A poznamená, že možná vůbec nejde o to, aby se stal starostou starý Slanina, ale někdo, kdo se na starostu vyšplhá po jeho zádech. A dojde jim, že by za tím mohl být Roman – a jeho snaha postavit na louce elektrárnu. Sdělují to Frantovi, ten ale řeší jen Štěpána a svou rodinnou krizi. Janek radí, aby přemluvili lidi, aby nevolili Slaninu. Rozhodnou se, že vytvoří svou kandidátku. Janek se bojí, že spíš voliče roztříští.

Denisa tvrdí, že ji sleduje černá dodávka. Janek kontaktuje Zrna a Poláka, aby dělali Denise ochranku. Odmítnou to. Janek tedy sežene jinou ochranku. Denisa jí nevěří, chce, aby ji hlídala Hana. Janek zvažuje, že ji odveze na statek. Po cestě potkají černou dodávku, Janek na řidiče vystartuje a obviní ho, že je sleduje. Ukáže se, že je to omyl. Ale Denisa se vyděsí a musí ji zavézt zpět do Prahy a do nemocnice.