Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lela Vémola: Jsem závislá na sladkém a s plastikami definitivně končím

1. listopadu 2022 | 06:00

Jí vůbec něco, nebo žije pouze ze vzduchu? Kolik má vlastně plastik a kdy se zase nechá tetovat? Na to všechno jsme se zeptali Lely Vémoly (33), ženy, která se v létě provdala za bojovníka MMA Karlose.

Za čtyři měsíce po druhém porodu jste zhubla tak, že máte postavu lepší než v době, kdy vás živil modeling. Jaký je váš recept na dokonalou postavu?

Děkuji za minikompliment, potěšil mě. Opravdu mám postavu, jakou jsem nikdy neměla, dokonce ani v časech profesionálního focení. Asi je to tím, že dvě děti mi opravdu dávají hodně zabrat. Popravdě, každý den jedu naplno bez přestávky a usínám ve dvě ráno.

Podívejte se na to nej ze svatba Lely a Karlose:

Video se připravuje ...
To nejlepší z Vémolovy svatby. Gratulace, vystoupil Rytmus a Lela dostala danajský dar • VIDEO: isport.tv

Máte nějaký speciální jídelníček nebo oblíbený stravovací systém?

Ano, v podstatě se držím toho, abych nejedla příliš pečiva. Ráno je pro mě důležité vypít hodně zeleného čaje a dát si proteinovou kaši. Tu si smíchám s ovocem, dám si tam oříšky nebo tabulku čokolády. To je pro mě energie, která mi vydrží celý den. Během dne jím obvykle maso s rýží a zeleninou. Tím člověk nic nepokazí a z takových věcí nemá, jak přibrat. Váhu si dlouhodobě udržuji stálou. Ano, teď jsem sice velmi zhubla, ale to bylo kvůli starostem a operaci. Ale i já si umím dopřát a zamlsat si: moje velká neřest jsou čokoláda a sladkosti. Musím říct, že kdybych si během každého dne nedala nějakou sladkost, tak nevím… Je to pro mě taková moje droga, kterou fakt potřebuji. Ale umím to naštěstí vykompenzovat tím, že mám hodně pohybu.

Když hubne váš muž, hubnete s ním tak, že oba vynecháváte večeře. Jde propojit dietní režim zápasníka MMA a playmate?

Samozřejmě že svého muže podporuji. Když drží dietu, tak máme doma přísný režim oba. Já to prožívám natolik, že stejně nedokážu vůbec nic jíst. V takových dnech musí být u nás doma všechno jídlo poschovávané, protože když má muž dietu, tak nesmí nic najít, jinak by ho to rozrušilo a snědl by to. Takže v tomhle mu musím pomáhat. Asi i moje psychika hraje roli a působí tak, že v tomhle období hubnu společně s ním i já.

Zvládáte sportovat, nebo máte aktuálně pohyb jen „kolem dětí“?

Kdysi jsem byla aktivní, co se týká sportu, ale teď ne, protože na to fakt nemám čas. Hlavně mi přijde, že to ani nejde, protože jsem na to příliš unavená a vyčerpaná. Takže ten pohyb je nyní opravdu spíš okolo dětí.

Vaši image tvoří nebývalý počet estetických úprav, obzvlášť v poměru k vašemu nízkému věku. Přiznala jste čtyři úpravy obličeje a pětinásobnou úpravu poprsí...

Co se týká úprav obličeje, tak čtyři úpravy obličeje rozhodně nemám. Byla jsem třikrát na nose a myslím si, že doktor mi ho teď tak úžasně spravil, že už v životě nepůjdu na žádnou plastiku nosu. Na úpravě prsou jsem byla pětkrát a už to asi stačilo. Takže celkový počet plastických operací bych nějakým způsobem zaokrouhlila na deset. A myslím si, že tím už končím.

Když se teď ohlížíte zpět, kterých úprav litujete a které byste už znovu nepodstoupila?

Když se ohlédnu zpět, tak některá svoje rozhodnutí bych rozhodně vrátila. Když jsem se dříve rozhodla jít na nějakou plastickou operaci, neměl mi kdo poradit a myslím si, že jsem se nedostala úplně k těm správným plastickým chirurgům, a to je velká škoda. Ale už se s tím nedá nic dělat. Člověk si může pomoct jedině tak, že se konečně dostane do správných rukou.

Zmínila jste, že v našich krajích si s některými operacemi nevědí lékaři moc rady, a proto za nimi cestujete do zahraničí. O které úpravy se jedná?

Měla jsem dvakrát udělaný nos a bohužel špatně, takže jsem s ním měla docela velké problémy. Nos je velmi důležitá součást tváře a hlavně důležitá součást dýchání, takže ho bylo potřeba dát do pořádku. A přesně kvůli tomu jsem cestovala až do Íránu, protože tam jsou světoví specialisté, kteří mi uměli jako jediní pomoct. Podstoupila jsem nakonec velmi náročnou čtyřhodinovou operaci. Určitě existují dobří odborníci na rhinoplastiku i v Čechách, ale já už se po špatných zkušenostech raději obrátila na ty světové.

Tvrdíte, že máte plastik a estetických úprav už „plné zuby“. Je to trvalé rozhodnutí?

Ano, mám už plastických úprav opravdu plné zuby, protože čím jsem starší, tím víc to vnímám jako velké riziko – přece jen mám dvě děti. A kromě toho, že se toho bojím, už ani dobře nezvládám další věci kolem toho, jako je třeba narkóza. Ale ještě jednu plastickou operaci plánuji – chci si opravit jednu chybu z mládí. A pak už s tím opravdu končím.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Veronika Haroldová
Video se připravuje ...