Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Eva Burešová ze Slunečné: Víc než virus mě děsí, jak se k sobě lidé chovají

6. dubna 2020 | 06:00

Talentovaná zpěvačka a herečka Eva Burešová se momentálně hřeje v záři reflektorů. Po odchodu z Modrého kódu se vrátila na televizní obrazovky s novým seriálem Slunečná, kde získala hlavní roli. S nárůstem popularity ale bohužel na vlastní kůži zažila i odvrácenou stránku slávy.

Náš rozhovor vznikl v době, kdy šíření nákazy koronavirem nabralo na obrátkách a nezbytná opatření zasáhla do našeho každodenního života. Zatímco během interview si ještě Eva myslela, že má před sebou nabitý pracovní týden, jen pár minut po jeho konci bylo zase všechno jinak. Produkce seriálu Slunečná jí totiž oznámila, že natáčení bylo zrušeno. Kromě aktuální situace jsme ale také probraly, jak to má teď s láskou nebo jak jí mateřství změnilo život.

Stejně jako ostatní umělci to teď kvůli opatřením nemáte lehké. Jak to zvládáte?

Co mě děsí víc než virus, je to, jak se k sobě lidi chovají zle a agresivně. 

Vy jste se s nějakým agresivním chováním přímo setkala? 

Vyjádřila jsem se k tomu, jak se lidi vysmívali umělcům, že přišli o práci. Bohužel některé plátky ten status vzaly a udělaly ze mě další ufňukanou holku, která si stěžuje, že nemá co jíst. Přitom ten status takto nebyl míněný. Byl o tom, že jsem naštvaná z toho, jak se k sobě lidi chovají, a naopak jsem se tam snažila všechny semknout, ať jsou k sobě tolerantnější, vysvětlit, že spousta muzikantů žije z ruky do pusy a teď to budou mít těžké. Telefon jsem potom měla naprosto zaplavený urážkami a výhrůžkami. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...