Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dejte pod stromeček sebe: Nejlepší dárek je sex!

Zpříjemněte si svátky výjimečným sexem!
23. prosince 2009 | 05:00

Jaká je obvyklá představa o takzvané vánoční pohodě? Gauč, cukroví a pohádky? A není tohle už trochu nuda? Zpříjemněte si svátky výjimečným sexem!

Vždyť svátky jsou ideální příležitost udělat ze sebe někoho jiného, darovat něco odvážného nebo jen zkusit něco nového.

Pokud ještě děti nemáte, už odrostly nebo jsou naopak malinké a brzy jdou do pelechu, Štědrý večer může nabrat úplně jiné obrátky. Zapomeňte letos na ponožky, šampon nebo utěrku. Darujte svou sexuální fantazii a udělejte si s partnerkou či partnerem vášnivý večer. Blesk má pro vás 7 tipů, jak si vychutnat Vánoce i Silvestr. Udělejte si žhavé svátky...

Buďte sexy kuchařka

Zahrajte si na zvrhlou kuchařku. Určitě doma najdete nějakou zástěru a spodní prádlo v podobné barvě. Tyhle dvě věci totiž budou to jediné, co při přípravě večeře budete mít na sobě a věřte, že váš miláček to náležitě ocení. Doporučujeme mít po ruce rozpuštěnou čokoládu...

Darujte to nejdražší, co má

A co může být dražšího než vy. Pořiďte si velkou červenou mašli a zavažte si ji kolem krku nebo pasu. Mít jeden druhého přece není samozřejmost a dopřát si noc plnou sexu také nemůže každý, protože bez partnera to jednoduše nejde. Oslavte vášnivě to, že můžete být spolu ve sváteční noc.



Prosexujte se ke zlatému praseti
Také se vám nějak nedaří držet půst? Bojíte se, že ani letos neuvidíte prasátko? Není to stoprocentní, ale vaše šance se určitě zvýší, když alespoň trochu spálíte kalorie. A není nic příjemnějšího než sexuální »cvičení« s partnerem.

Dejte si intimní dárky
Vánoce jsou ideální příležitostí darovat nějaký sexy dáreček. Samozřejmě to můžete udělat i každý jiný den v roce, pokud ale patříte ke stydlivějším, a přesto máte chuť experimentovat, nabízí se vám příležitost, jak nenápadně schovat dáreček mezi ostatní. Erotické prádlo nebo pomůcku při vašich hrách navíc budete mít možnost ihned vyzkoušet.

Lámejte rekordy
Vytoužené volno je tady. Letos nám Štědrý večer i Silvestr vychází na čtvrtek a jen málokdo si nevzal na pátek dovolenou. Máte tedy celou dlouhou noc a celé dopoledne na to, abyste oslavili Vánoce po svém – v posteli s partnerem. Promilovat noc a prolenošit den, to je teprve ta správná vánoční pohoda...

Pověste erotické vzkazy
Zkuste se probudit o něco dřív než partner a na malé lístečky napište různé vzrušující vzkazy. Pověste je na stromeček a dovolte partnerovi na Štědrý večer přečíst první z nich. Pokud máte děti a nechcete, aby lístky našly, vymyslete místo, kam se nedostanou – třeba ložnici, aby cesta do ní pak nebyla moc dlouhá.

Dejte si předsevzetí
Nezapomeňte na pravidlo – jak na Nový rok, tak po celý rok. Neláká vás představa, že se celým rokem promilujete? Není nic jednoduššího než si před půlnocí otevřít šampaňské a s odbitím dvanácté hodiny se přiblížit k výbuchu vášně.


Co na to odborník?
Sexuolog Radim Uzel říká: „Lidé by si měli uvědomit, že radost z dárku má většinou spíše ten, kdo jej dává. A tím je většinou žena. Jak se říká: Žena může vždycky, muž jen sporadicky. A proto si myslím, že darovat dárkem sex, je pro ženu skvělý tip. A ani nebude potřebovat balicí papír.“

Autor: Jitka Pekařová
Klíčová slova: sex, dárek, vánoce
Diskuse ke článku
.
Související články