Úterý 21. května 2024
Svátek slaví Monika, zítra Emil
Oblačno, déšť 22°C

Vánoční aukce

Koupí fotografií pomůžete dětem

Články o projektu

Vánoční aukce na www.blesk.cz

PREDMĚT AUKCE

12 velkoformátových fotografíí

PRAVIDLA AUKCE

Přihlásit svoji cenovou nabídku (cenu, jakou jste ochotni za fotografii zaplatit) můžete pomocí SMS. Zašlete SMS ve tvaru NAZEV(mezera)CASTKA na tel. 900 20 03.

*Názvem se rozumí označení umístěné pod každou fotografií na www.blesk.cz/vanocniaukce. *Částkou se rozumí částka, kterou chcete za fotografii nabídnout. Například pro zadání nabídky 1 500 Kč za fotografii Ondřeje Pýchy zašlete SMS ve tvaru: PYCHA 1500

Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk.cz/vanocniaukce

Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s.

Infolinka 245 001 115, po-pá 9-16 hod., mobil@ringier.cz, www.platmobilem.cz

Názvy (a zároveň klíčová slova SMS aukce) jednotlivých fotografií jsou následující:

MATYAS – pro fotografii Lucie Vondráčkové se synem Matyášem, rozměr 40x60cm

ELENA – pro fotografii Jitky Čvančarové s dcerou Elenou Emilií, rozměr 40x60cm

ROZARKA – pro fotografii Alice Jandové s dcerou Rozárkou, rozměr 40x60cm

DAVID – pro fotografii Lucie Křížové se synem Davidem, rozměr 40x60cm

OSKAR – pro fotografii Radky Fišarové se synem Oskarem, rozměr 40x60cm

ADAM - Jovanky Vojtkové se synem Adamem, rozměr 40x60cm

TUMA – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Jan Tůma), rozměr: 40x60cm

DANDAR – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Martin Dandar), rozměr: 40x60cm

PYCHA – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Ondřej Pýcha), rozměr: 40x60cm

SAUDKOVA – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Ida Saudková), rozměr: 40x60cm

SAUDEK – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Jan Saudek), rozměr: 40x60cm

HATASOVA – pro fotografii ze série „Moje hvězda“ (autor: Lenka Hatašová), rozměr: 40x60cm

Částka, kterou je možné za fotografii v aukci nabídnout musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz.

V případě, že je zaslaná nabídka nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS.

Aukce trvá od 17.12.2012 10.00 hod. do 21.12.2012 do 18:00  hod. Každou z 12 fotografií získá ten jeden kupující, který nabídl v aukci nejvyšší cenu. V případě shody je pro určení kupující osoby rozhodující čas doručení SMS zprávy s nabídkou – vyšší hodnotu má dříve doručená nabídka.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s.

V případě, že kupující, jenž v rámci aukce nabídne nejvyšší cenu, odmítne jím vydraženou fotografii převzít a zaplatit, je z aukce diskvalifikován a danou vydraženou fotografii získá čtenář s druhou nejvyšší nabídkou. 

Fotografie bude výherci aukce zaslána na předem domluvenou adresu nejpozději do 30 dnů poté, co bude příslušná částka, za kterou byla fotografie vydražena, připsána na konto projektu Blesk Srdce pro děti. Pokud kupující vydraženou fotografii neuhradí do 14 dnů po skončení aukce, je z aukce diskvalifikován a vydražená fotografie přechází na účastníka aukce s druhou nejvyšší nabídkou. 

Organizátorem a technickým provozovatelem této aukce je společnost Ringier Axel Springer CZ a. s. Aukce se mohou zúčastnit občané České republiky starší 18 let.  Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS do systému příjmu SMS. Účastí na aukci projevuje každý účastník aukce souhlas, aby společnost Ringier Axel Springer CZ a. s. zpracovávala jako správce osobní údaje účastníka aukce, poskytnuté v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa (případně jiné, účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje), a to na dobu neurčitou. Společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna použít tyto údaje pro své marketingové účely. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně, účastník aukce je oprávněn tento souhlas kdykoliv písemně odvolat. Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce. Z této aukce jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a. s. a jejich rodinní příslušníci.

Diskuse ke článku
.
Související články