Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hit internetu: Na nanášení make-upu je nejlepší ponožka, tvrdí vlogerka

Video se připravuje ...
Nejlepší houbička k nanášení make-upu? Froté ponožka!
VIDEO: youtube.com/mayra isabel
24. května 2016 | 06:00

Ruce, kosmetický štětec nebo houbička? Ani jedno! Nejlepší k nanášení make-upu je obyčejná ponožka. Alespoň to tvrdí americká beauty vlogerka Mayra Isabel.

Ponožka, se kterou si budete make-up nanášet, by měla být samozřejmě čistá. Ideálně nová. Navíc nestačí jakákoliv ponožka, Mayra upozorňuje, že tato vychytávka bude dokonale fungovat jen s ponožkou, která má zesílenou patu. Tato ponožka je totiž dostatečně měkká a textura její látky je perfektní k tomu, abyste s ní make-up nanesla opravdu rovnoměrně a bez šmouh.

Ponožku zatočte a vytvořte z ní klasický "bochánek", abyste tak vytvořila houbičku, která padne do ruky a má dostatečně velkou plochu, aby s ní šel make-up pohodlně nanášet. Nebo prostě do jedné ponožky dejte tu druhou, a získáte tak opravdu velkou plochu.

Teď už jen naneste make-up na ponožku a jemně ho vklepejte do pokožky. Mayra je ve videu opravdu upřímně nadšená z toho, že ponožka absorbuje mnohem méně make-upu než klasické houbičky na make-up – takže zbytečně neplýtváte. Zároveň je s ní schopna make-up nanést natolik dokonale, že nejsou vidět šmouhy a celkové líčení vypadá velmi přirozeně.

Co si o této vychytávce myslíte vy? Vyzkoušíte nanášet make-up pomocí ponožky, nebo zůstanete věrná svým prstům či kosmetickým pomůckám?

Video se připravuje ...
Nejlepší houbička k nanášení make-upu? Froté ponožka! • VIDEO: youtube.com/mayra isabel

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články