Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nejkrásnější ňadra: Fotogalerie žen, které se nestydí chodit bez podprsenky

21. května 2021 | 06:00

Zastánkyně bezpodprsenkové módy tvrdí, že pokud se oprostíte od konzumního způsobu života a osvobodíte svá ňadra, časem se vám sama zpevní. Ale upřímně řečeno – kdy jste naposled viděli přírodní pevná prsa u ženy, která nikdy nenosí podprsenku? Tak či onak, jednou za čas se určitě vyplatí vyrazit do ulic bez podprsenky. Je to totiž sexy!

Toužíte po tom, mít dokonalá ňadra – jako ženy z fotogalerie? Cesta není chodit od rána do večera bez podprsenky, ale naopak si zvolit tu správnou. Pokud totiž víte, jaký objem a košíčky si vybrat, máte vyhráno. Vaše vnady budou mít tu správnou podporu a zůstanou pevné. A vy si budete moci jednou za čas vyrazit bez podprsenky, stejně jako dámy v naší fotogalerii, aniž byste musela mít ňadra upravená od plastického chirurga.

Přesvědčte se ve fotogalerii:

Díky správné podprsence můžete vypadat štíhlejší! Jak vybrat tu na velká prsa?

Video se připravuje ...
Díky správné podprsence můžete vypadat štíhlejší! Jak vybrat tu na velká prsa? • VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ

 

Jak si vybrat podprsenku, kterou budete milovat?

Při zkoušení zvedněte obě paže vzhůru, obvod se nesmí ani hnout a ňadra rozhodně nesmějí spodem „vylézat” z košíčků. Pokud se podprsenka hýbe, sáhněte po kousku s menším obvodem a o jedno číslo větším košíčkem.

Na nákup nové podprsenky oblékněte obepnuté – ideálně bílé – tričko a ověřte si, jestli se vám netvoří špíčky nebo faldíky - a podívejte se i na záda. Tričko také dokonale odhalí, když prsy z košíčku příliš přetékají.

Zkuste zvednout ruce, předklonit se a také několikrát poskočit. Když prsy z košíčku nepřetékají ani při pohybu, je velikost správná. V opačném případě je třeba zvolit větší košíček, ale ponechat velikost obvodu nebo vyzkoušet podprsenku s méně vykrojeným košíčkem.

Dobré je také si při zkoušní nové podprsenky zkontrolovat, zda je přechod mezi ňadry a košíčky plynulý. Párkrát zakružte pažemi a předkloňte se. Pokud mezi ňadry a podprsenkou košíček odstává, sáhněte po menším košíčku, ale obvod zachovejte. V opačném případě si vyberte podprsenku push-up, která je mělká a bez problémů prostor vyplní. Podprsenku si oblečte, nastavte ji tak, jak má správně být, a vyzkoušejte, kolik prstů se vám pod střed vejde. Měl by to být maximálně jeden!

Nezanedbávejte výběr podprsenky: Špatná velikost vám nevytvoří krásný dekolt, a navíc ohrožuje vaše zdraví!

Video se připravuje ...
Nezanedbávejte výběr podprsenky: Špatná velikost ohrožuje vaše zdraví! • VIDEO: Petr Cífka/BPŽ

Autor: red