Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Odvážné jaro: Díky těmto detailům budete zatraceně sexy!

1. března 2021 | 06:00

Zdá se, že umírněnost minimalismu je na ústupu a na scénu se vrací nespoutaná živelnost, výrazná barevnost přebíjející různorodé motivy a důraz na ženské křivky. Od věčné touhy po nadčasovém šatníku přitom nemusíte upouštět. V čem budete na jaře smyslnou femme fatale?

Trendy nejen z hlediska oblečení, ale i designu obecně jsou přímou reakcí na aktuální společenské dění a náladu s ním spojenou. Ta nám přinesla za poslední rok značné nepokoje, skepsi z hlediska uvěznění a nesvobody. Proto odpověď od designérů zní jasně: Dost bylo schovávání! Jaro se tak bude nést na vlně radosti i smyslného odhalení.

Ženské křivky na odiv

A minulý rok to věděla už Victoria Beckham, věhlasná módní návrhářka a ikona stylu, která na podzim a zimu 2020/2021 nastolila revoluci krátkých sukní. A s chladným obdobím tento módní hit nekončí, ba naopak. Doslova minisukně budou nejočekávanějším módním jarním trendem, vrátíme se tak do dob proslavení se tehdejší členky nejúspěšnější dívčí skupiny – do 90. let i do počátku nového milénia. Nejen krátké délky sukní uchvátily designéry, ale i crop střih topů a svetříků. Bude tak dovoleno dát svá bříška na odiv, a dokonce se budou nosit i odhalené podprsenky. Troufnete si, dámy?

Dominantní záda

S odhalením však nekončíme. Ale teprve začínáme! Dominantním prvkem jarní sezony budou odkrytá záda. Ta se budou vyjímat na úpletových svetrech, šatech či topech. Už nyní si je oblíbily světové influencerky i slavné dámy a dokazují, že tento detail není prvoplánový, nýbrž rafinovaně smyslný. O tom se můžete přesvědčit u Rosie Huntington-Whiteley, modelky a jedné z neznámějších tváří Victoria’s Secret.

Podívejte se na nejlepší výběr jarních trendů z e-shopů!

Překřížení a vázání

Tahle hra s detaily vás bude bavit. Řeč je o krátkých úpletech a blůzkách s překříženým véčkovým výstřihem se zavazováním. To však může být delší, a tak kolem pasu vznikne efektní šněrování, které celému outfitu dodá punc neotřelosti a provokace. Je jen na vás, jak si svrchní model uvážete. Můžete zvolit boční vázání na mašli či detail ponechat na zadní části vašeho těla.

Zalíbila se vám smyslnost? Podívejte se na trendy sexy prádlo ve videu!

Autor: Žaneta Podlahová