Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Valentýn nadivoko! Odhalená ňadra, zadeček, latex i krajky. Které krásky se odhalily v sexy prádélku?

14. února 2021 | 06:00

Nejžhavější svátek roku se kvapem blíží a s novými kolekcemi valentýnského spodního prádla bude ještě sladší a divočejší! Které krásky vás rozhodně nenechají chladnými a pro které světové luxusní značky daly svá těla na odiv?

Kdy jindy si pořídit provokativní spodní prádlo než na svátek lásky? Nebo se můžete nechat překvapit a možná na vás v onen den bude čekat dárek v podobě pokušení. Pro výběr toho správného se můžete inspirovat v nejnovějších valentýnských kolekcích.

V jedné z nich figuruje žhavé komando v podobě andělských vojáků ze stáje Victoria’s Secret. Budete však mile překvapeni, že vedle štíhlých modelek, které jsou pro tuhle značku typické, se v nové kampani objevila i Devyn Garcia, která se pyšní plnějšími tvary. Jaké by to však bylo focení spodního prádla bez stálice Candice Swanepoel či mladičké Taylor Hill?

Čtyřiadvacetiletá modelka, kterou objevili modelingoví agenti v jejích pouhých 14 letech, byla nejmladší modelkou. Poté se ve věku 18 let zúčastnila velkolepé módní přehlídky Victoria’s Secret. O rok později se stala právoplatným andílkem. V nové kampani ve spolupráci s For Love & Lemons vypadala v podvazcích, vlasové mašli, smyslné krajce a v obklopení růží velmi romanticky i smyslně zároveň.

O romantice se však nedá mluvit ve spojitosti se spodním prádlem Savage x Fenty, které má pod palcem barbadoská kráska Rihanna. Novou kolekci zpěvačka prezentovala sama na sobě v krátkém videu, ze kterého vznikly snímky, které zobrazují nespoutanou vášeň. Průhledné spodní prádlo, bradavky zakryté červenými srdíčky, blyštivé šperky a latexové punčochy s rukavicemi jsou dominantou valentýnské Rihanny.

A pokud nemáte vášně ještě dost, podívejte se do fotogalerie nejen na již zmíněné kolekce, ale i na nejžhavější kampaň spodního prádla značky Agent Provocateur, která oslňuje ženy i muže už od roku 1994. Pro stydlivky však rozhodně není! Troufly byste si, dámy?

Autor: Žaneta Podlahová