Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vybraly jsme pro vás: Letní topy, které vám nesmí chybět!

2. července 2013 | 07:00

K letní módě nezbytně patří pohodlné a univerzální kousky. Žádný strach - i ty mohou být stylové! Topy, které jsme si zamilovaly, možná nejsou z funkčních materiálů, ale zaručujeme, že se v nich budete cítit báječně.

Najít si to pravé letní tričko či halenku (nebo tři), to bývá občas pořádná výzva. Musí se hodit k sukním, kraťasům i leginám, musí s námi vydržet letní vedra i bouřky, nesmí se seprat ani poničit na cestách.

Právě takové kousky jsme vyrazily hledat i my. Podařilo se: tohle budou letos naši věrní společníci ve městě, na pláži a na festivalech. Vyberete si i vy?

Zkrácený top

...nebo taky "crop top", jak mu říkají v anglicky mluvících zemích. Je trendy, odvážný a nebezpečně sexy. Nebudeme si ale nic nalhávat, tenhle módní výstřelek je jen pro dámy, které se pyšní plochým bříškem.

Noste s: džínovými šortkami nebo sukní do pasu.

...
Autor: archivy firem

Top s volánem

I ten má svůj anglický název - "peplum". Není to žádná horká novinka, ale kdo ho jednou vyzkoušel, nedá na něj dopustit. Lichotí každé ženě, protože krásně zdůrazní pas a vytvoří svůdný efekt přesýpacích hodin.

Noste s: úzkými džíny a extra vysokými podpatky.

...
Autor: archivy firem

Kontrastní tričko

Léto roku 2013 patří (mimo jiné) pruhům, čtvercům a velkým barevným plochám. Ať už zvolíte klasicky černobílou kombinaci, nebo o něco jemnější kontrast bílé se sytě růžovou, korálovou či tyrkysovou, budete za hvězdu.

Noste s: jednobarevnými leginami, teniskami a velkou kabelou.

...
Autor: archivy firem

Lehoučká halenka

Není příliš volná ani těsná, je příjemná na nošení a přiměřeně elegantní. Můžete s ní vyrazit na pracovní schůzku i na svatbu. Prostě ideální letní halenka. Náš tip? V horkých dnech nahraďte obligátní černou raději modrou či krémovou.

Noste s: cigaretovými kalhotami nebo pouzdrovou sukní.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková