Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krátké, nebo dlouhé? Slavné krásky, které radikálně zkrátily svůj účes!

28. prosince 2022 | 06:00

Pohráváte si s myšlenkou, že byste své vlasy ostříhala, ale stále jste nenašla dostatek odvahy? Inspirací pro vás mohou být tyto celebrity, které se svých dlouhých kadeří vzdaly a rozhodně neprohloupily. Nakonec změna je přece život!

Nedávno sdílela na sociálních sítích svou proměnu herečka a zpěvačka Monika Absolonová. "Jestli má tahle divnodoba nějakou výhodu, tak to, že je jedno, co mám na hlavě. A tak si plním sny a experimentuju," napsala k fotografii, na které se pyšní účesem "na kluka" a platinovou blond. Její proměna vzbudila mezi fanoušky vlnu pozitivních reakcí, nový sestřih se jim líbí, a dokonce se shodli, že ji nová image omladila.

Své dlouhé vlasy shodila také herečka Anna Kameníková. V minisérii Božena jste ji ještě mohli vidět s dlouhými tmavými vlasy, ty jsou ale dávno minulostí. Po natáčení se totiž musela nechat ostříhat. "Po těch barvách jsem měla tak zničené vlasy, že jsem je raději ostříhala, aby mi narostly zdravé," vysvětlila herečka. Se svou proměnou je ale spokojená, a dokonce si připadá žensky. "Přijdu si paradoxně nejvíc jako já, co jsem si kdy přišla. A vlastně i docela žensky. Což je rovněž paradoxní, vzhledem k tomu, že vypadám jako chlapec. Ale je mi fakt dobře," řekla.

Miss nakrátko

Krátký sestřih byl charakteristický také pro bývalou Miss a současnou moderátorku Gabrielu Laškovou. Právě díky němu získala korunku v soutěži krásy, protože díky krátkým vlasům vedle svých kolegyň s dlouhými kadeřemi působila výjimečně, a v davu se tak odlišila. Své vlasy si několikrát nechala narůst a vyzkoušela i několik různých odstínů. Nyní má vlasy delší, ale je jen otázkou času, kdy je zase zkrátí.

Oblibu v krátkých vlasech našel také Hollywood. Čím dál častěji se známé herečky a zpěvačky zbavují svých dlouhých loken a volí praktičtější krátké účesy, které jim ale rozhodně na sex-appealu neubírají. Naopak některé v nich získaly ještě větší šmrnc a na své dlouhé vlasy si už ani nevzpomenou.

Přípravky pro krásné vlasy nakupujte za výhodné ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Které krásky se nebály radikální vlasové změny? Nahlédněte do fotogalerie:

Autor: Aneta Valešová