Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější diáře na rok 2024: Který bude ten váš?

21. listopadu 2023 | 06:00

Nový rok si žádá nový diář! Zaznamenejte si všechny důležité informace, poznámky a schůzky stylově a vyberte si krásný a praktický diář, který bude vaším parťákem během nadcházejícího roku. Vybraly jsme pro vás hned několik skvělých tipů, které můžete pořídit pro sebe, ale i pro své blízké jako vánoční dárek!

V dnešní moderní době často klasické diáře nahrazují chytré mobilní telefony. Zaznamenat si všechny informace do mobilu je sice kolikrát mnohem rychlejší a praktičtější, rozhodně to ale nemá takové kouzlo jako klasický papírový diář.

VIDEO: Jak se historicky vyvíjely Vánoce na území České republiky

Video se připravuje ...
Jak se historicky vyvíjely Vánoce na území České republiky • VIDEO: Videohub

Papírnictví nabízejí širokou škálu, ze které si vybere každá z vás. Milujete pohyb a cvičení? Vybírejte z fitness, běžeckých či jógových diářů. Pro kreativce je pak připraveno hned několik motivačních kousků, které navíc nabízejí mnoho prostoru pro další poznámky.

 

Také tento rok svůj diář navrhlo několik celebrit. Vybírat tak můžete z diářů od Evy Burešové, svůj papírový kousek letos vydávají také trio Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová alias 3v1. Součástí jejich demotivačního diáře jsou také samolepky, takže se můžete i kreativně vyřádit. Nahlédněte do fotogalerie s kousky, které jsme pro vás vybraly. Který diář na rok 2024 bude ten váš?

Sháníte diář nebo kalendář? Na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma si určitě vyberete!

Autor: Aneta Valešová