Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyplatí se pořídit si Foreo Luna 2?

12. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Dlouho se řešilo, zda jsou na čištění pleti nejlepší mléka, oleje nebo micelární vody. Teď se ale ukazuje, že vůbec nejefektivnější je zařadit do svých rituálů čisticí kartáček na pleť. Proč? Dozvíte se v následující recenzi.

Po vlastních dlouhodobých zkušenostech mohu říct, že z mnoha různých důvodů. Mám smíšenou pleť, na některých místech mastnější, se sklonem k tvorbě pupínků, tváře naopak mají tendence se vysušovat. Je tedy obtížné najít přípravek, který by dokonale vyčistil póry, ale zároveň po něm pleť nepnula a nebyla podrážděná.

Všechno změnil čisticí kartáček na pleť FOREO LUNA 2. Teď už stačí se jen odlíčit lehkým mlékem a o vše ostatní se postará FOREO. V první řadě odstraní zbytky make-upu, které na pleti vždycky zůstanou o po odlíčení. Neoplachovací přípravky, jako je micelární voda, mi způsobují záněty, jenže ty, které odstraňují make-up jen pomocí ruční masáže a vody, nejsou stoprocentní.

Autor: FOREO

Proti pupínkům

Čistící kartáček na pleť si navíc můžete vzít i do sprchy, kde se většinou odličuju já, takže čisticí rituál je díky němu příjemně snadný. Na jedno nabití vydrží déle než rok, a to i při každodenním používání, takže se skutečně nemusíte bát, že by vám další přístroj zkomplikoval život. Naopak, stane se jeho běžnou součástí tak rychle, že si toho ani nevšimnete.

Kartáček však odstraní i hluboko usazené nečistoty, takže jsou díky němu póry méně viditelnější, a také se mi mnohem méně tvoří pupínky. Nemusíte se navíc bát ani každodenního použití, protože FOREO LUNA 2 je z extrémně jemného silikonu, který je k pokožce velmi šetrný. Malé silikonové štětinky navíc udělají příjemný peeling, proto je po použití pleť také krásně projasněná.

Autor: FOREO

Proti vráskám

A ještě jeden bonus tu je - z jedné strany má kartáček štětinky na čištění pleti, ale z druhé má drobné masážní drážky. Ty jsou určeny k uvolnění svalů v obličeji. K čemu je to dobré? Přestanete držet čelo či tvář v tenzi, přestanete se mračit - a díky tomu se zbavíte mimických vrásek a redukujete i některé hlubší rýhy. Ve Švédsku, odkud tato beauty technologická značka pochází, zkrátka mysleli na všechno.

Osobně oceňuji také fakt, že díky kartáčku nemusím používat tolik kosmetických přípravků, a tím pádem tolik chemie. Opravdu stačí jen mléko na odlíčení a další produkt k dokonale čisté pleti už nepotřebuji.

Můj tajný tip

Hodně cestuji a obecně jsem hodně v poklusu, a tak jsem si nemohla nepořídit také kartáček na čištění pleti FOREO LUNA mini 2. Je kompaktnější, vhodný pro všechny typy pleti a bez anti-age účinků. Vejde se do každé tašky, nezabírá žádné místo v kufru, a tak se mohu o svou pleť důkladně starat v každých podmínkách i zeměpisných šířkách. Hodím ho do kabinového zavazadla, ale i do tašky na cvičení, abych pleť mohla důkladně vyčistit i po náročném tréninku, kdy je plná nečistot a potu.

Autor: FOREO

Oba kartáčky jsou teď navíc k dostání za velmi výhodné ceny v parfumerii Douglas. Neváhejte, vaše pleť vám poděkuje.