Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější vánoční účesy, díky kterým budete na Štědrý den neodolatelná

23. prosince 2023 | 06:00

Štědrý den je za dveřmi a vedle elegantního trendy outfitu si tento výjimečný večer zaslouží také sváteční účes. Je to příležitost, jak se ukázat v trochu jiném světle než ve všední den. Podívejte se do fotogalerie na nejkrásnější vánoční účesy, díky kterým u stromečku zazáříte!

Každá z nás si přeje být u vánočního stromečku krásná. A kdy jindy se učesat tak svátečně než právě během těch nejkrásnějších dní v roce? Vánoce si zkrátka žádají něco o trochu slavnostnějšího. Jaké účesy budou u stromečku vypadat skvěle a zvládnete je hravě v pohodlí domova?

VIDEO: Jak vytvořit vlny pomocí žehličky na vlasy?

Video se připravuje ...
Jak vytvořit vlny pomocí žehličky na vlasy • VIDEO: Videohub

Máte delší nebo dlouhé vlasy? Pak pro vás budou vhodné všechny copánkové variace. Skvěle bude vypadat francouzský nebo rybí cop, který můžete nechat volně rozpuštěný nebo který lze zaplést například do drdolu. Nádherně ale budou vaše vlasy vypadat ozdobené pouze jednou nebo hned několika třpytivými sponkami. Můžete si vlasy lehce navlnit a svázat gumičkou s mašlí nebo můžete přidat jinou ozdobu, která účesu dodá na svátečnosti. Pro okouzlující objem nezapomeňte použít tužidlo na vlasy a celý účes zafixujte lakem na vlasy. Nádherně ale budou vypadat také elegantní drdol nebo vysoký culík.

Pro mikáda či úplně krátké vlasy jsou pak jako stvořené ozdobné čelenky, které jen jednoduše posadíte do vlasů. I v tomto případě budou ale vypadat krásně různé sponky a jiné ozdoby. Stačí vlasy na jedné straně uhladit, dát za ucho a přidat nějakou třpytivou ozdobu. Mikádo má tu výhodu, že vypadá v jakémkoliv provedení skvěle. Vlasy tak můžete vyžehlit, sčesat dozadu a pomocí gelu můžete vytvořit trendy mokrý look nebo je navlnit a jen lehce prohrábnout prsty.

Velký výběr přípravků pro krásné a zdravé vlasy najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová