Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Řasenka na obočí a tónovací hydratační krém

6. února 2017 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte novou řasenku od Miss Sporty, stylingový gel na úpravu obočí, tónovací hydratační krém, lesklý balzám na rty a micelární vodu.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Řasenka na obočí a tónovací hydratační krém • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Miss Sporty Really Me je zajímavá tím, že během doby, kdy ji máte nalíčenou na řasách, je zároveň i zbarvuje, takže po odlíčení by vaše řasy měly být o něco tmavší. Má klasický kartáček a stojí 99,90 Kč.


Řasenka pro úpravu obočí Rimmel Brow This Way obočí zafixuje a zároveň ho i zvýrazní barvou. Na mně jste mohly vidět odstín Dark Brown. Hodí se podle mě pro ty, kdo nepotřebují dokreslovat tvar obočí, protože balení má klasický štěteček jako řasenka. Stojí 129 korun.

Zkoušela jsem také novinku od Yves Rocher: lesklý balzám na rty. Odstín Rouge Rayonnant je jemný, perfektní na denní nošení. Rozhodně potěší to, že není lepivý a kromě lesku rty i vyživuje. Stojí 139 korun.


Tónovací hydratační krém Astor Match Protect vypadá na první pohled jako make-up, ale neočekávejte od něj nějaké zázračné krytí. Pleť sjednotí, rozjasní a dodá jí hydrataci, vytvoří přirozený look. Zkoušela jsem odstín 002. Stojí 199 korun.

Nakonec jsem si odlíčila make-up zklidňující pečující micelární vodou Nivea. Můžete ji použít na celý obličej, včetně očního okolí. S make-upem si poradila velmi dobře. Pleť se mi po odlíčení nepnula a nebyla vysušená, což je rozhodně plus! Balení 200 ml seženete za 136 korun.