Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Otestujte mop od Viledy a usnadněte si úklid

4. dubna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Přiznejme si to, každodenní úklid je vyčerpávající. Třeba takové vytírání podlahy patří mezi méně oblíbené domácí práce, protože vyžaduje zapojení celého těla. Namáháte ruce, nohy i záda. Ale i jejich využití můžete díky šikovným pomocníkům minimalizovat. Zapojte se s námi do testování mopu od Viledy!

Čistá podlaha, ze které by se dalo i jíst, je známkou dobře udržované domácnosti. Mnohdy nám ale naši uklízecí snahu naruší každodenní aktivity členů rodiny. Někdo se zapomene přezout, zvířecí mazlíček pouští chlupy nebo se něco rozsype v kuchyni. Vytíráte tak často, až vám to leze na nervy? Nemučte se a zjednodušte si tuto domácí práci, jak jen to jde.

Pomocník číslo jedna

I když je na trhu řada uklízecích mopů, někdy chvíli trvá, než narazíte na ten pravý pro vás. Pokud ještě tápete, zaměřte svoji pozornost na plochý mop Ultramax TURBO od Viledy, je vhodný na všechny typy tvrdých podlah.

Proč ho zkusit?

Mop Ultramax TURBO má mycí návlek se 2 druhy vláken, které společně odvádí perfektní práci. Zatímco mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy; ta abrazivní zase lépe odstraní zaschlé nečistoty. Mikrovlákno mopu odstraní více než 99 % všech bakterií a virů* pouze pomocí vody, tedy bez nutnosti použití chemikálií. Návleky můžete navíc prát v pračce až na 60 °C.

Speciální kbelík nad zlato

O ždímání mopu se postará kbelík se speciálním košem. Stačí do něj mop vložit a díky rotačnímu systému, který spustíte pouhým sešlápnutím pedálu, se vyždímá sám. Tvar ždímače navíc brání vystříknutí vody při ždímání.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Jak se přihlásit?

S tímto mopem teď můžete uklízet i vy. Vyplňte krátký formulář níže na této stránce a můžete si držet pěsti, aby se právě na vás usmálo štěstí.

Přesně 50 z vás dostane balíček s kompletní sadou Ultramax TURBO s plochým mopem a kbelíkem s pedálem od značky Vileda na testování. Vyzkoušíte tak novinku v péči o vaši domácnost, která vám ušetří čas. Po nějaké době se vám ozveme a vy se s námi podělíte o své dojmy. Těšíme se na vaše zkušenosti!

*Odstraňuje bakterie E.coli a zlatého stafylokoka z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...