Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsíte se, že vám zaschlé jídlo poškodí teflon? Otestujde zdarma TOP šetrné houbičky

Testujte s námi houbičky Vileda!
1. května 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Nedisponujete myčkou nádobí, a tak vám nezbývá, než mýt nádobí v ruce? Děsíte se pokaždé, abyste ho při likvidaci zaschlé špíny nepoškrábali? Svěřte ho do péče PUR Active houbičky, která byla speciálně vyvinuta pro potřeby citlivých povrchů. Efektivně zatočí se zaschlými nečistotami, aniž by poškrábala drhnutý povrch a bude vaším spolehlivým pomocníkem i při každodenním používání. Nevěříte? Vyzkoušejte je při našem bezplatném testování!

Ideální na jemné povrchy

PUR Active houbičky byly vyvinuty pro potřeby jemných povrchů, jako je teflon či sklokeramické desky. Jejich hrubá strana je tvořena ze speciálního PUR aktivního materiálu, který špínu nejprve naruší a poté odstraní. Díky tomu nedochází k poničení kuchyňského vybavení a vy se rychle, účinně a bezpečně zbavíte zaschlé špíny, nepoškrábete žádný povrch a ušetříte svůj čas i energii.

Testujte s námi houbičky Vileda!
Autor: Vileda

Celistvý povrch vrstvy určené pro drhnutí navíc zajišťuje, že dovnitř houbiček neproniknou žádné nečistoty. Díky tomu vydrží výrazně déle čisté a použitelné, v porovnání s takto neošetřenými houbičkami. Ergonomický tvar PUR Active houbiček se lehce přizpůsobí každému povrchu a snadno tak vyčistí nejen nádobí, ale třeba i zaneřáděný sporák. Však si je vyzkoušejte na vlastní pánev: zúčastněte se našeho testování!

Staňte se našími testery!

50 z vás od nás dostanete 16 ks houbiček Vileda a to v hodnotě 335 Kč!

Co přesně dostanete k testování?

  • 2x Vileda PUR active houbička střední 2ks
  • 2x Vileda PUR active Colors houb střední 3+1ks
  • 2x Vileda PUR active houbička vysoká 2ks

Podmínky testování najdete zde.

Informace o zpracování osobních údajů najdete zde.

Ta pravá péče pro vaše nádobí
Autor: Vileda

Související články
Video se připravuje ...