Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otestujte boty Rock Spring s Bleskem pro ženy

26. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Určitě se to vám to někdy stalo. Vydala jste se s rodinou na výlet a po pár kilometrech jste začala cítit, jak se vám dělá puchýř a boty vás tlačí. Teď máte skvělou možnost otestovat barefoot boty od značky Rock Spring, se kterými bude každý kilometr jenom číslo, a ne utrpení.

Chození už nemusí bolet

Hezké počasí je už tady a byla by škoda toho nevyužít. Celé dny trávíte zavřená v práci nebo doma, tak byste měla občas vyrazit na procházku nebo na výlet. Možná si myslíte, že vaše oblíbené tenisky snesou všechno, ale není tomu tak. Všimněte si, že vás občas pobolívají nohy, kyčle nebo záda. To je právě z bot. Zasloužíte si dobré obutí, které vás ponese až na vrcholky hor.

Obutá neobutá

Botami ovlivníte vše od držení těla až po otoky nohou. Stačí jenom vědět, co by taková super bota měla umět. Základem je, aby vám nestlačovala a ani nijak nedeformovala nohu. Měla by mít dostatečně širokou špičku, která dá vašim prstům volnost. Všechny tyto parametry splňuje obuv typu barefoot. Její hlavní výhodou je, že simuluje chůzi naboso, která je pro nás nejpřirozenější. Díky tvaru boty kopírujícímu chodidlo se mohou prsty u nohou více roztáhnout a celkově je chůze stabilnější. Tyto boty vám můžou pomoci vyřešit i některé kožní problémy. Boty jsou vyráběny z prodyšných materiálů a nohy tak mohou dýchat.

Otestujte je a vyzkoušejte je na vlastní kůži

Možná na vás na první pohled budou působit trochu netradičně, ale ten pocit pohodlí vám bude každý závidět. Boty Alex od firmy Rock Spring splní vaše očekávání a možná ještě něco navíc. Jestliže máte ráda procházky přírodou, sport a chcete vyzkoušet něco nového, je tohle příležitost právě pro vás. Pohyb vás začne víc bavit, protože boty od Rock Spring vás budou téměř nadnášet. Zažijte ten nepopsatelný pocit pohodlí při chůzi.

Jak se přihlásíte?

Je to velmi snadné. Stačí vyplnit krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit na krásné nové boty. Přesně čtyřicet z vás dostane balíček s botami Alex v barvě podle svého výběru na testování. Budete mít jedinečnou možnost vyzkoušet všechny slibované vlastnosti bot. Po jejich vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE a ZDE.

Video se připravuje ...