Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušejte probiotika na vlastní kůži: zapojte se s námi do testování!

28. listopadu 2019 | 00:00

Nízké teploty, velká vlhkost vzduchu a zima se zavrtává pod kůži. Den je kratší, býváme rychleji unavení i náchylnější k nachlazení. Klasický nástup zimy. Stav, kdy ulehneme a lékař předepíše antibiotika není nijak vzácný. Co dělat, abyste bez nepříjemných problémů zvládli období během užívání antibiotik i po něm? Pojďte s námi otestovat probiotika Biopron9 Premium s vysokým počtem probiotických kmenů, které velmi účinně pomohou doplnit prospěšné bakterie, jež antibiotika vymýtila. S jejich užíváním nečekejte, až na sobě pocítíte projevy nerovnováhy střevního mikrobiomu. Dlouhodobá podpora pomáhá udržovat střevní mikrobiom v rovnováze a je potom menší šance, že ho rozhodí užívání antibiotik.

Antibiotika zničí patogeny i přátelské bakterie

Antibiotika jsou zázračný lék, který již zachránil stovky milionů životů. Spolu s patogeny ale bohužel ničí také „přátelské“ bakterie, které se přirozeně vyskytují v našich střevech. Výsledkem narušení jejich rovnováhy mohou být různé střevní obtíže. Pravděpodobnost, že nastanou, je vyšší při užívání širokospektrých antibiotik předepisovaných při respiračních onemocněních a roste přímo úměrně i s délkou jejich užívání. Pro organizmus, který je již oslaben bojem s nemocí a užíváním antibiotik, jsou trávicí obtíže velmi vyčerpávající. Narušení přirozené rovnováhy střevního mikrobiomu může vést k prodlužení délky rekonvalescence. Obnova rovnováhy je přitom náročná, a proto je dobré se snažit, aby k narušení vůbec nedošlo užíváním kvalitních probiotických přípravků.

Autor: WALMARK

Biopron Premium 9 s devíti probiotickými kmeny je nejsilnější v řadě přípravků Biopron podporuje obnovu Vaši střevní mikrobioty během a po ukončení užívání antibiotik. Nezapomeňte, že je vhodné začít probiotika užívat hned s předepsanými antibiotiky a pokračovat nejméně týden po ukončení antibiotické léčby. Koupíte v lékárnách za doporučenou cenu 299 Kč. www.biopron.cz

Základ zdravotního stavu člověka leží ve střevech. Pokud je rovnováha střevní mikrobioty nějak narušená, organismus na to přirozeně reaguje. Nerovnováha se může projevit trávicími obtížemi a znamená také další zatížení organismu v období rekonvalescence.  V takovém případě je vhodné zařadit do jídelníčku probiotické přípravky s vysokým počtem probiotických kmenů, které do střev pomohou vrátit prospěšné bakterie. Čím více bakteriálních kmenů obsahují probiotické doplňky stravy, tím větší je šance, že se nám podaří doplnit a obnovit přirozenou bakteriální rovnováhu v našich střevech.

Jak se zúčastnit testování?

Je to jednoduché. Stačí vyplnit krátký formulář a my vybereme 25 z vás, kterým zdarma zašleme balíček: najdete v něm 2x zmiňovaný Biopron9 Premium, Biopron9 a drobný dárek. Po vyzkoušení vám bude na e-mailovou adresu zaslán dotazník, kde vyplníte, jak jste byly spokojené. Těšíme se na vaše zkušenosti.

 

Podmínka soutěže najdete zde.

Informace o zpracování údajů jsou k přečtení zde.

VÝZVA JE JIŽ UKONČENA.

Autor: Prezentace klienta
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...