Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dotestováno: Zaslouží si micelární sprchový gel Dove vaši pozornost?

Testovali jsme micelární sprchový gel Dove
28. srpna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Produkty s micelami, drobounkými částečkami, které z pokožky odstraňují nečistoty, jsou v posledních letech hitem. Využít je lze nejen na čištění obličeje, ale také při očistě celého těla. Značka Dove se rozhodla miniaturními micelami obohatit sprchový gel. Zajímá vás, jaký je výsledek?

 

Drobounké micely pokožku čistí velmi účinně a dokážou ji zbavit i těch nejmenších nečistot usazených v pórech. Vyživující složky kůži naopak posilují a pomáhají obnovovat ochrannou kožní bariéru. Jak tato kombinace micel a vyživujících složek funguje, když se dostane do kontaktu s pokožkou? To jste mohly – doslova na vlastní kůži – vyzkoušet vy, naše milé čtenářky. 

Jak testování probíhalo?

Do testování se mohla přihlásit každá z vás, k účasti v testu stačilo na internetových stránkách www.testujemesbpz.cz jednoduše vyplnit krátký dotazník. Prvním 75 přihlášeným čtenářkám jsme poté domů poslali balíček s novým micelárním sprchovým gelem Dove Anti-Stress.

Následovala fáze vyhrazená důkladnému testování sprchového gelu, aby výsledky testu měly co největší vypovídací hodnotu. Po vyzkoušení výrobku byl zapojeným ženám mailem odeslán krátký dotazník, v němž se čtenářky anonymně podělily o své dojmy a pocity z výrobku.

Výsledky testování

Čtenářky sprchový gel hodnotily převážně velmi pozitivně nebo pozitivně, ocenily na něm zejména příjemnou, i když ne úplně obvyklou vůni a důkladnou mycí schopnost bez zbytečného přesušení pokožky. 87 % zúčastněných by testovaný sprchový gel doporučilo svým blízkým, přátelům a známým.

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Helena J.
Nejvíce na gelu oceňuji jeho vůni, která na pokožce vydrží hodně dlouhou dobu, krémovou konzistenci, jemnost a dokonalé umytí. Stačí malá kapka gelu pro mnoho bohaté pěny - balení vydrží dostatečně dlouho. Pokožka je po několika umytích jemnější.

Klára M.
Líbí se mi, že Dove sprchové gely jsou krémové, mojí pokožce to vyhovuje. Bohužel máme doma tvrdou vodu a já poměrně citlivou kůži, proto se po sprchování musím ještě namazat. Balení je super, už jsem na něj zvyklá a mám jej ráda. Vůně je fajn, typická Dove, složení mi také vyhovuje. Zatím ale nepřekonal mého favorita s vůní švestky a sakurového květu :)

Tereza N.
Všechny produkty Dove jsou moc prima. Tento výrobek má specifickou vůni a konzistenci. Velmi pozitivně vnímám to, že neobsahuje sulfáty.

Kateřina L.
Sprchový gel je jemný a nedráždí pokožku, jeho vůně by mohla být méně intenzivní, je až trochu rušivá jak je silná

Marta H.
Gel vyhovuje i mé extra citlivé a suché pokožce. Kůže je po sprše příjemně provoněná, hebká a lehce hydratovaná. Příjemný pocit!

Kristýna Č.
Sprchový gel krásně voní, je jemný k pokožce. Perfektně pění a kůži nedráždí. Balení mi vyhovuje a obal se mi líbí. Za mě tedy spokojenost.

Jana H.
Sprchový gel byl výborný.Nejdřív mě sice zarazila zvláštní vůně, ale po nanesení na tělo byla svěží a moc příjemná. Tělo bylo po sprše jako odpočinuté. Pokožka byla provoněná a jemná. Prostě super.

Aneta M.
Velmi příjemná vůně, která vydrží od večerního sprchování až do rána. Neměla jsem potřebu používat tělové mléko po sprchování, což je pro mě velmi pohodlné. Tento sprchový gel jednoznačně doporučuji vyzkoušet...

Veronika Z.
Byla jsem velmi spokojena. Sprchový gel krásně voní, velmi účinně čistí – a to včetně nečistot usazených v pórech. Pokožku zanechává krásně hladkou a jemnou. Neobsahuje sulfáty!

Související články
Video se připravuje ...