Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dotestováno: Šetřete svůj čas i nádobí s novými tabletami do myčky Sunlight!

19. dubna 2017 | 18:55

V rámci Testování s Bleskem pro ženy jste měli možnost vyzkoušet nové tablety do myčky Sunlight. Jsou opravdu takovým pomocníkem? Ušetří můj čas a mohu se na ně při mytí nádobí opravdu spolehnout?  Je výsledkem čisté a lesklé nádobí? Na to jsme se ptali našich čtenářek!

 

Čisté nádobí je snem každé dobré hospodyňky. Dokonale umyté a zářivě lesklé sklenice a talíře, ze kterých je radost jíst a pít. Podařilo se takového výsledku docílit s tabletami Sunlight All in 1?


A jak testování probíhalo?

Do našeho testování se zapojily všechny hospodyňky, které se neobejdou bez myčky na nádobí. Po vyplnění přihlašovacího formuláře jsme našim testujícím poslali vzorky tablet Sunlight All in 1. Po čase na důkladné vyzkoušení výrobku jim následně byl mailem odeslán krátký anonymní dotazník. Čtenářky si nejvíce vychvalovaly bezchybně čisté a lesklé nádobí, a to již po prvním použití. Nejen u menších kusů nádobí, ale také u hrnců a pánví, které nebylo nutné předem umývat. Hravě si poradily i s opravdu zaschlou špínou, se kterou občas jiné tablety bojují. Čtenářky si také pochvalovali maximální rozpustnost tablety i při volbě kratších mycích programů. Většina z testujících také zmínila příjemnou a nevtíravou citrusovou vůni, kterou nádobí po umytí vonělo. A důležitým faktorem byla také nižší pořizovací cena tablet.


Naše testování jasně prokázalo, že 78% procent dotazovaných by neváhalo a tablety Sunlight All in 1 by doporučilo svým známým, kamarádkám a hospodyňkám. 

 

Jak hodnotily čtenářky kvalitu a účinnost nových tablet do myčky Sunlight All in1?

Hodnocení čtenářek:

Petra H.
Nádobí bylo po umytí krásně čisté a s příjemnou vůní.

Jana K.
Líbí se mi, že z myčky nešel žádný zápach, nádobí bylo krásně umyté a tablety se bez problémů rozpustily. Další výhodou je cena produktu.

Monika H.
Výborná rozpustnost tablety, lesk sklenic i příjemná vůně. I to, že zároveň čistí myčku. Můj celkový dojem je velmi kladný.

Petra K.
Tablety jsou fajn, byla jsem nadšená z krásně umytého nádobí. Skleničky a příbory hezky vyleštěné, hrnce a ostatní nádobí krásně čisté.

Jitka N.
Tablety jsou fajn, byla jsem nadšená z krásně umytého nádobí. Skleničky a příbory hezky vyleštěné, hrnce a ostatní nádobí krásně čisté.

Související články
Video se připravuje ...