Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Užijte si pocit sebejistoty a svěžesti s TENA Lady!

10. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jak v Testování s Bleskem pro ženy obstály inkontinenční vložky s trojí ochranou? Proč jsou vložky TENA Lady lepší než klasické menstruační vložky? A dá se na ně opravdu spolehnout? Na to jsme se ptali našich čtenářek!

 

Víme, že o problémech s intimním zdravím se hovoří jen těžko, proto děkujeme všem ženám, které překonaly stud a staly se součástí testování inkontinenčních vložek TENA Lady Mini Magic.

 

A jak celé testování probíhalo?

 

Po vyplnění přihlašovacího formuláře jsme našim testujícím poslali vzorky inkontinenčních vložek k vyzkoušení. Po čase na důkladné vyzkoušení výrobku jim následně byl mailem odeslán krátký anonymní dotazník. Čtenářky si nejvíce vychvalovaly pohodlí při nošení vložek TENA Lady, které jsou velice prodyšné a kopírují tvar ženského těla tak dokonale, že některé ženy na problémy s inkontinencí zcela zapomněly. Vložky TENA Lady jsou nejen měkké, ale také hedvábně jemné. Kvalita těchto inkontinenčních vložek byla také potvrzena vysokou savostí a ochranou před nepříjemným zápachem, což jsou hlavní výhody těchto vložek oproti běžným menstruačním vložkám, které všechny známe.

  

Ženy si též pochvalovaly rychlé odvedení vlhkosti a z toho vyplývající pocit sucha a svěžesti. Až 86 % našich testujících čtenářek by neváhalo a vložky TENA Lady by doporučilo i dalším ženám, které trápí problémy s inkontinencí. Záleží tedy jen a jen na vás, zda se budete věnovat všemu, co máte rády, nebo se dál stresovat nepříjemnostmi, které jsou spojeny s nechtěným únikem moči. Naše čtenářky promluvily jasně! Pokud si také chcete otestovat vložky TENA Lady na vlastní kůži, stačí si zažádat o vzorek zdarma. 

V čem jsou vložky TENA Lady lepší v porovnání s běžnými menstruačními vložkami?

Hodnocení čtenářek:

Martina S.
Pohodlné, příjemné, jako kdyby ani nebyly.

Kateřina B.
Byla jsem velmi spokojena a překvapena, nic není cítit, a ani jsem nevěděla, že nějakou vložku nosím.

Radka H.
Jsou tenké, ale absorbují mnoho tekutiny.

Michaela P.
Nejsou tolik cítit, a proto si je začnu kupovat! :-)

Šárka B.
Inkontinenční vložky Tena jsou velice příjemné, zadrží lépe moč než slipovky, a dokonce není cítit nepříjemný zápach.

Lucie I.
Vložky Tena jsou dobře tvarované, jsou dobře savé, jsou pohodlné, nejde cítit žádný zápach, je na ně spolehnutí, všem doporučuji.

Magdaléna L.
Jsou nesrovnatelně lepší. Cítila jsem se sebejistě a nemusela jsem ani řešit případný zápach moče. Velmi pohodlné a příjemné.

Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...