Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dotestováno: Kočky si rády smlsnou na FRISKIES® Sterilised!

25. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

A nejen to jsme se dozvěděli od pyšných majitelek kočičích mazlíčků, které s námi testovaly krmení pro kastrované kočičky FRISKIES®Sterilised.

 

Ukázalo se, že milovnic koček je mezi našimi čtenářkami opravdu dost. Specialita mezi krmivy mizela do obydlí krásných koček a kocourků každý den, až z naší redakce zmizelo 340 balení. Pro přihlášení do testování stačilo vyplnit krátký dotazník na webu www.testovanisbpz.cz.

 

Pak už jen přihlášené majitelky čtyřnohých mazlíčků počkaly na krmení, kterým obdarovaly své milované kočky. Do emailových schránek všem z našeho testovacího týmu následně dorazil dotazník, ze kterého jsme kromě jejich dojmů z krmiva vyčetli, že nejčastějším jménem kočky, která si pochutnávala na novém krmivu, bylo Macík.

 

Většina našich testovatelek ocenila příjemnou vůni krmení. Majitelky koček ocenily především nápad krmiva určeného přímo pro kastrované kočky. Přestože u některých čtenářek panoval názor, že kočky barevné krmivo plně nedocení, většina kočičích paniček veselé barvy granulek s radostí uvítala. Z dotazníku vyplynulo, že i mlsné kočičky se s chutí vrhly na misku s FRISKIES® a nenechaly ani drobeček. Jednu z největších pochval sklidil příznivý vliv na trávení vašich miláčků. Krmivo často vyřešilo dlouhodobý problém se zvracením. Místo smutného zvířete na naše čtenářky doma opět čeká spokojeně vrnící kočka.

 

 

Video se připravuje ...
komerční prezentace • VIDEO: Friskies, komerční sdělení

Jak kočky našich čtenářek reagovaly na změnu krmení a z čeho byla kočka i majitelka nejvíce nadšená?

Hodnocení čtenářek:

Lucie Z.
Kočkám velice chutnalo. Pokud měly ze začátku na výběr původní krmivo i Friskies, vždy běžely nejdříve k misce s Friskies. Krmivo příjemně voní.

Marta H.
Mám dvě kočičky, hned rozcupovaly balík a krmily se. Moc jim chutná, dokonce měli problém s blinkáním a po granulích přestaly. Moc děkuji, že jste mi pomohli vyřešit dlouhý problém. Jsem moc ráda a granule budu využívat stále. Kočičky Micinka a Miško moc děkují.

Jana K.
Chutné krmivo, kočka ho přijala okamžitě, nebylo nutné ho zavádět postupně. Během testování se poněkud snížila i váha - krmivo bylo jediným zdrojem potravy. Výborné, lze jednoznačně doporučit.

Andrea M.
Velice se mi líbí složení krmiva s bohatou škálou vitaminů a minerálů. Myslím, že i náš kocourek je velice spokojen a s plným bříškem si jen vrní :)

Související články
Video se připravuje ...