Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Jana a její životní lekce, Vandino tajemství, žárlivá Kateřina a Karliny lži

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
18. října 2021 | 10:47

Další týden v Ulici přinese mnoho zajímavých situací. Jana bude stát před velkým rozhodnutím, Kateřina vycítí, že Evžen a Blanka to mezi sebou nemají dořešené, a Karla bude přistižena při lhaní rodině. Také u Vítka bude situace extrémně vyhrocena a Vanda bude dělat dusno mezi Jolanou a Marií.

Janin život by se dal v poslední době přirovnat k jízdě na horské dráze. Jen co se oklepe z nejhoršího a má pocit, že by už mohlo být líp, přijde další sešup, kvůli kterému padne hodně rychle znovu na dno. Také tentokrát jí dá život pořádnou lekci, neboť ji postaví před dilema, jež je pro ni v její situaci nečekaně těžké. Musí se totiž rozhodnout, zda při volbě možností, které se jí naskytly, naslouchat svému srdci, nebo rozumu a zda přiznat na rovinu celou pravdu, čímž by riskovala další bolestné ztráty.

Kateřině se ani trochu nelíbí Evženovy vazby na Blančinu rodinu, jež přetrvávají i poté, co se Evžen a Blanka rozešli. Přestože ti dva již nejsou spolu, rozhodně si nejsou lhostejní, což by samozřejmě svému stávajícímu partnerovi ani jeden z nich otevřeně nepřiznal. Jenže Kateřina není slepá a svou ženskou intuicí velmi dobře vycítí, co se děje pod povrchem běžné pomoci v rámci sousedských vztahů.

Věrka Marečková si je jistá, že Karla podvádí jejího syna Kryštofa s bývalým parťákem z kriminálky. S Jirkou Hermanem ji totiž několikrát přistihla v situacích, jež jsou podle ní více než výmluvné. Aby toho nebylo málo, shodou náhod se nyní provalí, že Karla právě kvůli Jirkovi doma lže. Vítek čelí už rok neustálé šikaně ze strany šéfa, jenž chce na jeho místo dosadit svého známého. Vítek se brání, jak jen může, ovšem na šéfa, který má příliš dlouhé prsty, je zřejmě krátký. Čím více si je šéf jistý sám sebou, tím více se po Vítkovi vozí. Jejich další, velmi dramatický střet ale tentokrát nabere naprosto nečekaný směr.

Jolana v poslední době září štěstím, protože se jí po více než třiceti letech vrátila do života dcera Vanda. Nyní se Jolana snaží vynahradit Vandě i sobě léta, kdy nemohly být spolu. Jenže Vanda toho začíná šikovně zneužívat a zároveň to obracet proti Jolanině partnerce Marii. Té to samozřejmě neunikne, takže mezi ní a Vandou roste napětí každým dnem. Navíc má Vanda svá tajemství, která nikomu nepřizná a jimž je právě Marie na stopě.