Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nová postava v Ulici: Rozvrátí tahle blondýnka někomu manželství?

16. února 2021 | 15:37

Uliční drbna Milena Pumrová (Alena Štréblová, 54) a diváci seriálu Ulice zaznamenají koncem týdne novou ženu ve společnosti Vítka Klímy (Filip Čapka, 46). Brzy se ukáže, že sympatická blondýnka je jeho kolegyní v bance, kam nedávno nastoupil. Krásná neznámá se jmenuje Dita Tálská a hraje ji Vendula Fialová (32).

Vendula Fialová pochází z Ostravy a má vystudovanou hereckou konzervatoř. Diváci TV Nova ji mohou znát ze seriálů Policie Modrava II. a Ordinace v růžové zahradě 2. Několik let moderovala počasí v Dobrém ránu a její hlas je známý z rádií Kiss nebo Hitrádio. Její domovskou scénou je Divadlo pod Palmovkou, ale hostuje i v dalších pražských divadlech.

Vendula o své roli v seriálu Ulice říká: „Dita je sympatická ženská, která v osobním životě neměla štěstí na správného partnera. Syna Olivera má s ex-manželem ve střídavé péči a snesla by mu modré z nebe. Práce v bance ji baví a je v ní vesměs úspěšná, ale sama sebe si váží dost na to, aby se ozvala, když je něco nefér. Je to parťák, kámoška.“

Video se připravuje ...
Tahle dáma je šedou eminencí pořadu Ulice a herci jsou ze schůzek s ní mnohdy nervózní • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Dita pracuje na podobné pozici jako Vítek. Ten je sice služebně starší, ale z Liberce do Prahy nastoupil relativně nedávno. Mladší Dita má tak výhodu v tom, že na pobočce pracuje mnohem déle. Jako kolegové si velmi dobře rozumí, a to možná i díky novému společnému nepříteli. Jak s nově vznikajícím přátelstvím kolegové naloží a co řekne na sympatickou kolegyni Vítkova manželka?