Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Vojtův útěk, Evženův odchod od Blanky a Mastného vydírání

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
24. února 2020 | 12:56

V Ulici se mezilidské vztahy zase pěkně přiostřují, Mastný se probudil z kómatu a už zase začíná svou pekelnou hru. Koho bude chtít svým vydíráním sedřít z kůže? Věrka se polete mladým do života a způsobí tím pořádný problém. Blanka s Evženem, ale i Martin se Šárkou to mají zase kvůli bývalým partnerům hodně nahnuté.

Mára s Karlou jsou konečně šťastní, nakonec to vypadá, že budou mít kluky dva! Jenže Márova máma Věrka se do toho zase zbytečně plete a snaží se Márovi adopci rozmluvit. Bohužel Vojta zaslechne něco, co ho donutí k útěku! Evžen se snaží podporovat Blanku, jak to jen jde, ale ta teď řeší dceru jen s manželem, který se čím dál tím zákeřněji dostává do jejího života a Evžena vytlačuje ze hry, ten nakonec učiní opravdu radikální rozhodnutí.

Jana chce vědět, kdo je její táta, a pátrá na vlastní pěst. Mámě o tom, co zjistila, řekne až těsně v okamžiku, od kterého si hodně slibuje. Nikdy by ji nenapadlo, co všechno tím způsobí a k čemu všemu se jí matka přizná. Anča se snaží přistupovat k lidem bez předsudků, u Alice jí to ale nejde. Pořád to je pro ni přítelkyně jejího exmanžela, která ho klofla jen krátce poté, co se rozešli. A ke všemu i ženská, jež obšťastňuje chlapy na erotické lince. Anče tentokrát rupnou nervy a konflikt je na programu dne. Mezi Martinem a Šárkou to pěkně skřípe. Šárka se bojí, že jeho city k manželce jsou silnější, než se zdálo. Jak se vztahy mezi nimi ještě vyhrotí?