Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Nová postava na scéně, boj o dítě i žádost o ruku

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
21. ledna 2020 | 11:40

Zlomený Lumír je se silami v koncích, ze všech stran se na něj hrnou zloba a zášť. Ottovi s Hedvikou přijde na pomoc nová postava v seriálu. A jak to dopadne mezi Blankou a Kristýnou? Vyhraje Mára s Karlou boj o malého Vojtu? To vše se dozvíte tento týden v Ulici.

Otta krouží kolem Hedviky už asi čtvrt roku a chtěl by to s ní dát zase dohromady. Oba kolem sebe našlapují po špičkách, protože není jednoduché zapomenout na minulost. Milují se, ale nedokážou se pohnout z místa. Vše vezme do rukou Hedvičin syn, který je novou postavou v Ulici. Hraje ho Antonio Šoposki. Patrik je do Veroniky zamilovaný a city jsou zřejmě oboustranné. Patrik je velký romantik a připraví Veronice večeři s překvapením. Když se jí v ruce zatřpytí prstýnek, dojme ji to k slzám, ale je přece ještě vdaná!

Mezi Blankou a Kristýnou to skřípe už nějaký ten pátek, protože Kristýna viní mámu z krachu svého vztahu s Filipem. Přestala jí důvěřovat, už se jí nesvěřuje jako dřív. Má svůj svět, do kterého již mámu nepouští. O tom, jak je tenhle svět pro ni nebezpečný, se její rodina přesvědčí už dnes za dost dramatických okolností. Vedle Karly a Máry projeví o malého Vojtu zájem jeho prarodiče, kterým jde ovšem jen o finanční výhody, které by jim to přineslo. Lákají ho na svou stranu způsobem, který se Karle s Márou vůbec nelíbí, a rozhodně ještě neřekli své poslední slovo. Jak tenhle boj o dítě dopadne?