Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podzim v Ulici bude nářez! Kdo naseká dluhy, kdo zapírá děti a nevěru a kdo udělá coming out?

  • 22. srpna 2019 | 06:00

    Podívejte se na shrnutí toho, co čeká vaše oblíbené postavy a rodiny v Ulici. Na přetřes přijde spousta zajímavých témat. Budou tu pokus o sebevraždu, duchové minulosti, dlužní úpisy, nečekané přírůstky do rodiny, ale také se bude řešit dlouho skrývaná opačná sexuální orientace.

  • Jana


    Jana
    Autor: tv nova
    Jana, kterou hraje Sára Affašová, bude stále bojovat s následky spolupráce s Marešem, ten se ji totiž pokusil před prázdninami znásilnit. Bohužel udělala naivní chybu a nepřečetla si pořádně smlouvu, kterou s ním podepsala, a teď na to bude doplácet. Naštěstí v tom není sama a pomoc jí nabídne právnička Elen Mrázová. Zjistí se, že Mareš sexuálně obtěžoval další, takže se proti němu rozhodnou bojovat.

  • Liškovi


    Anička a Bedřich
    Autor: tv nova
    Anča a Bedřich, které hrají Ljuba Krbová a Adrian Jastraban, se od oslavy Bedřichových padesátin stali milenci. Bedřichovi to ale nestačí a chtěl by něco víc. Anča má na to jiný názor, její svoboda jí vyhovuje, protože už se nejednou zklamala. Bedřicha ovšem čeká studená sprcha, dostihne ho minulost, za kterou už pykal ve vězení. Najde si ho syn muže, kterého zabil v hospodské rvačce.

  • Magda


    Magda s maminkou Zdeňkou
    Autor: tv nova
    Veronika Čermák Macková hraje učitelku Magdu, která má maminku, jež trpí Alzheimerovou chorobou. Maminku Zdeňku hraje Yveta Blanarovičová, která je novou posilou v Ulici. Její zdravotní stav je bohužel nevratný, ale i přes tyto prognózy se ukáže, že má šanci na lásku, a to nejen od své dcery. Setkání s Tomášem Jordánem bude pro oba osudové. Také v Magdině životě se objeví muž, a to bývalý spolužák Eddie. Ten se stále snaží dostat z hlavy Adrianu a skutečnost, že Magda bydlí v jejím bytě, to trochu komplikuje.

  • Maléřovi


    Maléřovi
    Autor: tv nova
    U Maléřů to bude ještě zajímavé. Martin v podání Tomáše Dastlíka odešel od rodiny k Šárce, kterou hraje Malvína Pachlová, a tlačí na rozvod. Na ten nejsou připraveni jeho žena Veronika (Hana Holišová) ani jejich syn Filip, kterého hraje Marek Salvet. Filip si pozornost vynucuje průšvihy a Veronika, přestože o ni stojí nejeden muž, se nedokáže uvolnit. Zubař Patrik (Jiří Hána) je ovšem velice vytrvalý a Veronice se v jeho společnosti zalíbí. O překvapení u nich doma ale není nouze, protože Rozina se vrátí z prázdnin zasnoubená s Victorem.

  • Marečkovi


    Dočkají se miminka?
    Autor: tv nova
    Mára s Karlou, tedy Kryštof Rímský a Markéta Stehlíková, se pokoušeli o asistovanou reprodukci, ale bohužel se jim nepovedlo dovést vše ke šťastnému cíli. Ukázalo se, že Markéta mít děti nemůže, přestože by si je moc přála. Mára chce také děti a Karla má pocit, že by měla vztah ukončit, aby si mohl Mára svůj sen o dětech splnit s někým jiným. Například Natálie se o něho hodně zajímá, přestože má vztah s Hermanem. V okamžiku, kdy jsou nejvíce na dně, dozví se, že Vojtíšek je zpět v dětském domově. Možná by přece jen mohli být rodina. Věrka a Luboš žijí zase v jedné domácnosti a lepí vše, co se porouchalo.

  • Matěj


    Matěj Katarínu miluje, ale je bude to ještě složité
    Autor: tv nova
    Matěj v podání Jakuba Štáfka toho bude mít v nové sezoně zase hodně naloženo. Nejenže netuší, že Katarína je s ním těhotná, protože to zapírá, aby uvolnila cestu ulhané a zákeřné Áje, ale také se bude muset vyrovnávat s intrikami, které mu právě Ája bude neustále servírovat. O Katarínu bude bojovat dál, ale nezpříjemní mu to její teta Lubica, jež bude také novou postavou. Hrát ji bude Marta Sládečková. Ta si před nikým nebere servítky, a to ani před Kararíniným otcem nebo rodinnou přítelkyní Vlastou.

  • Nyklovi


    Lumír
    Autor: tv nova
    Lumír Nykl prohrál svůj boj s Mastným, takže boj herců Václava Svobody a Pavla Novotného na chvíli ustane. Lumír se rozhodne pořídit za zbývající finance rodinnou chalupu v Málkově. Vendula, kterou hraje Anežka Rusevová, se ovšem nechce vzdát a chce si otevřít bistro U Babičky. Na to ovšem nemají kapitál. Lumír podepíše smlouvu s ďáblem, když si půjčí peníze od svého známého z mafiánských let. Jak dlouho jim vydrží štěstí koupené v pekle?

  • Peškovi


    Blanka s Evženem
    Autor: tv nova
    Blanka a Evžen, tedy Linda Rybová a Martin Finger, si obhájili svou lásku před ostatními, teď ovšem začne realita všedních dnů a přijdou další kotrmelce. Do vztahu se jim také připlete Blančin manžel Luděk, a dokonce nebude jediným sokem v lásce, se kterým bude mít Evžen tu čest. Dcera Blanky se zamiluje do Veroničina syna. Čím více Kristýna Filipa miluje, tím vzdálenější jí je. Jejich vztah se promítne také do vztahu jejich matek. O překvapení se postará také Marie, ta rodině oznámí, že má ráda ženy. Jak se s její sexuální orientací popere její rodina?

Diskuse ke článku
.