Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Jindra zahne Bedřichovi a děsivá diagnóza pro Karlu

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici
VIDEO: TV Nova
11. září 2018 | 06:00

V seriálu Ulice se bude tento týden opět řešit mnoho zajímavých věcí. Dojde na únos, intriky, nechtěný úlet, který může zničit skvělé přátelství, a někdo se dozví lékařskou diagnózu, kvůli které bude muset totálně změnit dosavadní život.

Honza se v poslední době hodně kamarádí s Jindrou a jsou sehraní jako nikdo jiný. Když se octne Honza na dně, první, koho volá, je Jindra, protože ví, že ta ho ve štychu nenechá. Jenže tohle rozveselování skončí za hranicemi přátelství. Dojde mezi Honzou a Jindrou na sex, nebo je to všechno jinak?

Aleš vydírá Gábinu, a dokonce se sníží k tomu, že unese jejího syna, dozví se od něj totiž Gábinino tajemství. Karla si od doktora vyslechne diagnózu, která s ní otřese. Buď skončí s dosavadním stylem života a bude mít hned děti, nebo je nebude mít vůbec. 

Pokaždé, když se potká Blanka s Evženem, tak je z toho nějaká katastrofa. Evžen na ni zavolal policii, zničil jí oblíbené sako a teď si ho Blanka pěkně podá. Hynek slyší Alešovo jméno a vidí rudě. Po tom všem, za čím v poslední době stojí a co si dovoluje, se mu nelze divit a snaží se to řešit na policii i ve škole. Jenže Aleš hraje na učitelku Landovou svoji hru a nejen na ni. Přesvědčuje všechny, že on je ta oběť. Čeho všeho je schopen a co na to policie?