Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Další hádka Aleše a Gábiny. Je rozchod na spadnutí?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
7. května 2018 | 10:00

Ulicí ještě pořád cloumá tragická smrt Roberta. Přestože ho nikdo neměl zrovna v lásce, takovéto vyústění situace nikdo nečekal. Adriana je po pokusu o sebevraždu v nemocnici a Peškovi se snaží udělat všechno pro to, aby se brzy dala do pořádku. Co se stane v Ulici tento týden? Nebude nouze o další hádky a dramata, ale také o spoustu vtipných momentů, které způsobí Máriův videoklip.

Gábina se rozhodne otevřeně promluvit s Alešem a vysvětlit mu, jak se jí dotýká jeho přehnané snažení. Výsledkem jsou ale jen další nekonečné neshody a hádky. Dokáže to muž jeho ražení přijmout? Co celá promluva mezi nimi rozpoutá?

Radek Masný a jeho mužná chlouba je veřejně zesměšněna na internetu a on se s tím snaží vyrovnat jak to jen jde. Na své mužnosti si velice zakládá, ale každá obhajoba vyvolává ještě horší ponížení. Kdo mu zasadí poslední ránu?

Od rozchodu Eddieho a Adriany uběhlo již téměř půldruhého roku. Eddie je s tím srovnaný, přesto toho nepřestává litovat. A není sám. Uvědomuje si, co pro něho soudržnost rodiny Peškových znamená a udělá něco, co všechny překvapí.

Vilma zažije peklo kvůli vnučce. Vendula není doma a když nedorazí ani pozdě v noci,Vilma šílí strachy. Ještě nikdy se nic podobného nestalo a jako správná babička, má samozřejmě starost. Když se dozví, kde Vendula strávila noc, bude hodně překvapená. Zamilovaná Věrka Marečková nelibě nese, jak se kolem jejího nového přítele motá její šéfová. Otevřeně s ním flirtuje a stane se něco, co Věrkou velice otřese.