Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Recenze krémů: Proti vráskám, hydratační, BB. Které uspěly v redakčním testování?

3. června 2020 | 08:37

Jaký si koupit krém proti vráskám, hydratační nebo třeba BB? Podívejte se na výsledky našich redakčních recenzí. Jaké produkty z drogerie u nás dostaly jedničku a kdy se vyplatí si připlatit?

Vyberte si recenzi: hydratační krémy   proti vráskám    BB krémy    denní    
na zimu

Hydratační krémy

Mdlá, vysušená pleť bez života vás může potrápit během zimy i léta. Jakmile však vyberete ten správný produkt, který vaší pokožce navrátí tak důležitou hydrataci, máte vyhráno. S výběrem vám pomůže naše testování. Které krémy od nás získaly jedničku?

Krémy proti vráskám

Proces stárnutí sice zastavit nedokážeme, ale můžeme ho díky správné péči alespoň trochu zpomalit. Pomocníkem vám bude kvalitní krém proti vráskám. Otestovaly jsme pro vás jak produkty z drogerie, tak dražší výrobky. Které svůj úkol splnily na jedničku?

Denní krémy

V kosmetické výbavě každé ženy by rozhodně neměl chybět kvalitní denní krém. Díky němu pleti dodáváme tolik potřebné živiny a hydrataci a zároveň nás chrání před vnějšími vlivy a UV zářením. Stále jste nenašla svého favorita? Možná vám pomůže náš výběr top produktů, které milujeme natolik, že si je kupujeme stále dokola.

BB krémy

BB krémy jsou na léto skvělým pomocníkem. Jejich praktičnost oceníte hlavně během dovolených, protože díky nim s sebou nemusíte tahat plnou kosmetickou tašku. Jak si ale vybrat ten pravý? V redakci jsme pro vás otestovaly několik BB krémů různých značek. Který nás nadchl nejvíce?

Zimní krémy

Mráz a studený vítr dokážou pleť obličeje a také rukou dost potrápit. Proto je zásadou číslo jedna neodcházet z domova, aniž byste si nanesla výživný krém. Některé výživné krémy jsou příliš mastné a na pleti dost nepříjemné. Proto jsme se rozhodly je v redakci otestovat a vybrat ten pravý, který bude příjemný jak do města, tak i na hory.

Autor: red
Video se připravuje ...