Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pro svou kočku vyrobil vlastní bydlení. Nezapomněl ani na televizi

29. listopadu 2021 | 05:00

Domácí mazlíčci se stávají součástí naší rodiny a jejími plnohodnotnými členy. Ne vždy mají to štěstí a najdou rodinu, která se o ně postará dobře a s láskou. To ale není případ tohoto černého kocoura. Jeho nový majitel mu ve své ložnici připravil dokonce vlastní byt. Má tam i funkční televizi.

Wyatt je černý kocour, kterého nedávno adoptovala rodina Bryana Davise. Po nedávné přestavbě svého domu si Bryan všiml nevyužitého prostoru podél zdi hned u ložnice. Napadlo ho tento prostor přizpůsobit právě svému milovanému kocourovi. Pustil se tedy do vybavování kočičího pokoje.

Pořídil malou postel, dekorativní obrázky, světlo, koš s hračkami, koberec i škrabadlo pro kočky. Nakonec připevnil na zeď dokonce funkční tablet, kde si Wyatt pouští videa ptáků, která prý miluje. Bryan přiznává, že si nebyl jistý, zda bude malou místnost kocour používat, ale rychle se přesvědčil, že to byl opravdu skvělý nápad. 

Video se připravuje ...
Co je animoterapie? • VIDEO: Videohub

Kočičí garsonka se stala Wyattovým nejoblíbenějším místem z celého domu – a není divu. Tento malý byt je možná lépe vybaven než některé domy pro rodiny s dětmi. Wyatt je zkrátka plnohodnotný člen Bryanovy rodiny, která ho vnímá jako vlastní dítě a udělala by pro něj opravdu cokoliv. 

Autor: Adéla Ondroušková